Foxmarks – Pastreaza bookmark-urile in siguranta

Foxmarks este aplicatie foarte simpla si foarte utila, care salveaza automat bookmark-urile (link-uri favorite) din Mozilla Firefox pe Internet. Acest add-on este foarte util pentrufoxmarks cei care uita sa-si salveze bookmark-urile atunci cand reinstaleaza sistemul de operare sau dezinstaleaza Firefox-ul (eu sunt specialist la asa ceva)  si pentru cei care au nevoie sa acceseze bookmark-urile de la alte PC-uri de oriunde din lume. 

Acest add-on nu necesita prea multa atentie din partea dvs. dupa instalare. Ruleaza in background si se sincronizeaza cu serverul pe care sunt salvate datele de fiecare data cand inchideti / deschideti browserul. Bineinteles, trebuie sa va creati un cont pe http://my.foxmarks.com/ in care sa vor salva si administra bookmark-urile dvs.

Foxmarks is the essential bookmarking add-on. Install Foxmarks on each computer you use, and it works silently in the background to keep your bookmarks and (optionally) passwords backed up and synchronized. If you’re away from your computer, Foxmarks allows you to access your bookmarks online by logging into my.foxmarks.com. Foxmarks’ Suggested Tag feature helps you stay organized by recommending relevant tags as you add bookmarks in Firefox 3.

Download & Install Foxmarks – download13,572,037 total downloads

Foxmarks – Pastreaza bookmark-urile in siguranta

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment