Download Firefox 4.0 Beta 1 – In curand versiunea finala?

Sper  ca versiunea finala sa nu fie o versiune care chiar sa ma conviga ca trebuie sa-mi schimb browser-ul default.  In ultimele zile tot incerc sa ma reobisnuiesc cu , browser la care am renuntat in urma cu 3-4 ani in favoarea la si .

Am tras putin cu ochiu` pe FTP-ul de la Mozilla Firefox si vad ca pe data de 30-iunie-2010 s-a lucrat intr-un folder cu numele 4.0b1-candidates.

firefox 4

Din cate se vede treaba se lucreaza intens la noul Mozilla Firefox 4, insa in opinia mea cred ca in acest stadiu de dezvoltare Beta 1 mai mult se copiaza decat se lucreaza la dezvoltarea noului browser. Dupa ce mi-am instalat Firefox 4 Beta nu mai stiam ce browser am deschis. Opera sau Firefox.

Firefox and Opera

Se vede ca pentru Firefox s-a lucrat foarte mult la GUI (partea grafica), care intradevar arata bine. E identica cu Opera. Mozilla promite totusi ca versiunea finala sa arate cu totul altfel. Probabil ca .

Mai multe nu am ce sa spun despre aceasta noua versiune, insa presimt ca pe langa faptul ca Firefox-ul isi va pierde multi fani, se va alege si cu un proces din partea Opera (daca va arata tot asa si versiunea finala).

firefox pilot

In atentia celor care doresc sa testeze Firefox 4 Beta.

1. Inainte sa instalati aceasta noua versiune va sfatuiesc din proprie experianta sa va activati tema default la Firefox 3.6.x si sa va dezactivati toate add-on-urile. Folseam o tema “Office Black” si dupa ce am instalat Firefox 4 Beta nu mai gaseam nicio optiune :) .

2. Instalati add-on-ul “Add-on Compatibility Reporter” (download) .

3. Nu va chinuiti sa vizualizati continut WebGL. Chiar daca el este implementat in aceasta noua versiune, vine dezactivat by default.

4. Daca folositi Bookmarks Toolbar in browser-ul Firefox 3.6.6, nu este momentul sa treceti la Firefox 4.

5, Download Firefox 4 Beta 1. Succes! :)

How to » Internet » Mozilla Firefox » Download Firefox 4.0 Beta 1 – In curand versiunea finala?

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

1 thought on “Download Firefox 4.0 Beta 1 – In curand versiunea finala?”

Leave a Comment