Browse Through the Internet Without Leaving Traces

Fie ca esti la munca, fie ca esti acasa sau prin vecini, ii simti adulmecandu-ti spatele. Uneori te lasi prins de on-line si nu ii simti apropiindu-se tiptil. Apoi, dezastrul. Nu ai timp sa dai Clear History, Private Data, etc. Iar uneori, daca esti norocos si ajungi sa dai cele cateva click-uri inainte sa fii luat la bani marunti, expresia de vinovatie si mana tremuratoare te dau de gol. :P

s-a gandit la tine pentru astfel de momente, si s-a gandit sa iti vina in ajutor prin intermediul unui add-on, numit sugestiv Stealther.

  stealther

Cu ce va poate fi Stealther de folos? Odata activat (Ctrl+Shift+S – folositi aceeasi combinatie de taste si pentru dezactivare), acesta opreste stocarea informatiilor din timpul navigarii pe site-uri, informatii cum ar fi Cookies, History, Disk Cache, Recently closed Tabs, Downloaded files History, etc. Adica veti fi doar la un click distanta de salvare atunci cand va treziti cu “detectivii” pe cap.

stealth

Download Stealther pentru Firefox 3.

Nu folosesti Firefox? Nu-i nimic, vei folosi. Probabil ai auzit ca si-a castigat renumele de cel mai bun browser. Poate ca ar fi timpul sa il incerci, fie si doar pentru a putea naviga linistit pe site-uri “interzise”. :P

Browse Through the Internet Without Leaving Traces

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment