Mozilla Firefox 3.0.6

Ieri, 6 februarie 2009, Mozilla a lansat veriunea Firefox 3.0.6. Utilizatorii Firefox se vor bucura sa afle ca in aceasta versiune este una sigura prin rezolvarea unor probleme de securitate, stabilitate si privacy. In plus, a fost imbunatatita capacitatea comenzilor incluse in extensii (cum ar fi AdBlock Plus) de a functiona in concordanta cu plugin-urile.

firefox_3.0.6

Dupa upgradarea la versiunea finala, temele si add-onurile vor fi dezactivate pana ce Firefox va stabili daca sunt compatibile cu 3.0.6 sau daca exista versiuni mai noi ale acestora. Add-onurile pentru Firefox 2 pot fi incompatibile cu versiunea finala Firefox, sau vor necesita upgrade-uri pentru a putea functiona.

Pentru a actualiza Mozilla Firefox, deschideti browserul, mergeti la Help din Menu Bar si selectati din meniu Check for Updates, sau puteti lasa Firefox sa va notifice in legatura cu upgrade-ul :)

Download Firefox 3.0.6.

Mozilla Firefox 3.0.6

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment