Mozilla Firefox 3.0.6

Ieri, 6 februarie 2009, Mozilla a lansat veriunea Firefox 3.0.6. Utilizatorii Firefox se vor bucura sa afle ca in aceasta versiune este una sigura prin rezolvarea unor probleme de securitate, stabilitate si privacy. In plus, a fost imbunatatita capacitatea comenzilor incluse in extensii (cum ar fi AdBlock Plus) de a functiona in concordanta cu plugin-urile.

firefox_3.0.6

Dupa upgradarea la versiunea finala, temele si add-onurile vor fi dezactivate pana ce Firefox va stabili daca sunt compatibile cu 3.0.6 sau daca exista versiuni mai noi ale acestora. Add-onurile pentru Firefox 2 pot fi incompatibile cu versiunea finala Firefox, sau vor necesita upgrade-uri pentru a putea functiona.

Pentru a actualiza Mozilla Firefox, deschideti browserul, mergeti la Help din Menu Bar si selectati din meniu Check for Updates, sau puteti lasa Firefox sa va notifice in legatura cu upgrade-ul :)

Download Firefox 3.0.6.

How to » Internet » Mozilla Firefox » Mozilla Firefox 3.0.6

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment