Interfata schimbata si noi optiuni de customizare pentru Firefox 29

Mozilla a lansat Firefox 29, cea mai noua versiune a popularului web-browser venind la pachet cu o interfata nou-nouta cu design elegant si cu ceva optiuni noi de customizare a acesteia, un meniu nou si un serviciu de sincronizare imbunatatit cu suport Firefox Accounts.

firefox29

Noul design este unul minimalist, cu o forma plata a tab-urilor care permite concentrarea utilizatorului pe continut (atunci and nu sunt folosite, celelalte tab-uri sunt ascunse in background pentru a nu distrage atentia). De asemenea, meniul de setari este acum afisat in partea dreapta a browser-ului (similar cu al altor browsere cum ar fi Chrome sau Internet Explorer) si dispune de un mod de customizare care permite utilizatorului sa aleaga utilitatile afisate langa bara de adrese sau optiunile din meniul de setari.

CustomizeFirefox

Printre noutatile din Firefox 29 se numara serviciul Firefox Sync, care functioneaza exclusiv prin intermediul unui cont Firefox, si care permite sincronizarea bookmark-urilor, a istoriei browser-ului, a tab-urilor deschise si a parolelor intre orice dispozitiv mobil sau computer folosit de utilizator.

De asemenea, butonul pentru Bookmarks a fost mutat langa bara de adrese (inainte era afisat in partea dreapta a acesteia), bara de Add-onuri a fost scoasa complet si a fost adaugat un buton Exit (al carui sens inca nu a fost inteles, dar nu ne pierdem speranta). Iar API-ul pentru Gamepad este in sfarsit finalizat in aceasta noua versiune Firefox, si permite utilizatorilor sa joace jocuri web cu ajutorul unul controller standard.

bookmarks

In cazul in care nu ati facut upgrade-ul la ultima versiune a browser-ului, puteti instala Firefox 29 mergand in Help > About Firefox, apoi dati click pe Check for Updates. De asemenea, puteti descarca Firefox in limba dorita de dvs (acesta este disponibilin peste 70 de limbi diferite) dand click pe link-ul de mai jos:

Download Firefox 29.

Nota: Dupa instalarea noii versiuni, asigurati-va ca si plugin-urile folosite cu browser-ul sunt actualizate, pentru a nu aparea erori.

STEALTH SETTINGS – Changed interface and new customize options for Firefox 29

Interfata schimbata si noi optiuni de customizare pentru Firefox 29

About the author

stealth

Leave a Comment