Mozilla a lansat Firefox 64-bit pentru Windows – Download si Instalare

Mutli ani, pana la lansarea Google Chrome, Firefox a reprezentat alternativa principala la Internet Explorer pentru milioane de utilizatori din intreaga lume. Un internet browser stabil in foarte mare masura, sigur, flexibil, cu o mare comunitate de developeri in spate, customizabil si care suporta foarte multe extensii (Firefox Add-ons).

In urma cu putin timp, Mozilla a anuntat pe blog-ul oficial lansarea primei versiuni de Firefox dedicata arhitecturii pe 64-biti.

Today we are releasing Firefox 64-bit for Windows to offer gains in performance for users with 64-bit systems. We’re pleased to offer it to users of Windows 7 and above looking for added performance for applications and games

Firefox 64-bit este disponibil pentru download si instalare pentru toti utilizatorii care au PC-uri cu arhitectura x64 si au instalate sisteme de operare Windows 7 64-bit, Windows 8.1 sau Windows 10. Acest nou browser va folosi la maxim resursele procesorului la noile softuri web, aplicatii si jocuri. Exista totusi o problema. Web site-uri si aplicatii care folosesc plugin-uri proiectate pentru 32-biti, nu vor putea fi deschise / operabile pe Mozilla Firefox 64-bit. Din acest motiv, este bine sa va ganditi de doua ori inainte de a instala noul Firefox 64-bit.

Pentru Mozilla, lansarea acestei noi versiuni reprezinta un pas urias spre viitorul tehnologiei browserelor, insa momentan nu toti sunt pregatiti sa se conformeze standardelor x64.

Mozilla Firefox 64-bit este este disponibil pentru download in peste 80 de limbi pe pagina oficiala a aplicatiei. Download Firefox in your language.

Mozilla a lansat prima versiune de Firefox 64-bit pentru sistemele de operare Windows 7 sau mai noi de Windows 7 (Windows 8, Windows 8.1, Windows 10) – Download si Instalare.

How to » Internet » Mozilla Firefox » Mozilla a lansat Firefox 64-bit pentru Windows – Download si Instalare

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment