Mozilla a lansat Firefox 64-bit pentru Windows – Download si Instalare

Mutli ani, pana la lansarea Google Chrome, Firefox a reprezentat alternativa principala la Internet Explorer pentru milioane de utilizatori din intreaga lume. Un internet browser stabil in foarte mare masura, sigur, flexibil, cu o mare comunitate de developeri in spate, customizabil si care suporta foarte multe extensii (Firefox Add-ons).

In urma cu putin timp, Mozilla a anuntat pe blog-ul oficial lansarea primei versiuni de Firefox dedicata arhitecturii pe 64-biti.

[blockquote quote=”Today we are releasing Firefox 64-bit for Windows to offer gains in performance for users with 64-bit systems. We’re pleased to offer it to users of Windows 7 and above looking for added performance for applications and games.”]

Firefox 64-bit este disponibil pentru download si instalare pentru toti utilizatorii care au PC-uri cu arhitectura x64 si au instalate sisteme de operare Windows 7 64-bit, Windows 8.1 sau Windows 10. Acest nou browser va folosi la maxim resursele procesorului la noile softuri web, aplicatii si jocuri. Exista totusi o problema. Web site-uri si aplicatii care folosesc plugin-uri proiectate pentru 32-biti, nu vor putea fi deschise / operabile pe Mozilla Firefox 64-bit. Din acest motiv, este bine sa va ganditi de doua ori inainte de a instala noul Firefox 64-bit.

Pentru Mozilla, lansarea acestei noi versiuni reprezinta un pas urias spre viitorul tehnologiei browserelor, insa momentan nu toti sunt pregatiti sa se conformeze standardelor x64.

Mozilla Firefox 64-bit este este disponibil pentru download in peste 80 de limbi pe pagina oficiala a aplicatiei. Download Firefox in your language.

Mozilla a lansat prima versiune de Firefox 64-bit pentru sistemele de operare Windows 7 sau mai noi de Windows 7 (Windows 8, Windows 8.1, Windows 10) – Download si Instalare.

Mozilla a lansat Firefox 64-bit pentru Windows – Download si Instalare

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment