Cum putem activa feature-ul Share Services in Firefox

O data cu lansarea versiunii Firefox 35, Mozilla a introdus noi feature-uri in web-browserul sau, unul dintre acestea fiind Share Services. Prin intermediul acestui feature, utilizatorii Firefox pot share-ui pagini sau continut web pe diverse retele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn etc, fara a accesa vreuna dintre retelele respective.

Fiind vorba despre un feature build-in al Firefox, activarea Share Services (in mod default, acesta este dezactivat) nu necesita instalarea de add-onuri aditionale. Daca doriti sa folositi Firefox Share Services pentru a share-ui diverse pe conturile dvs din anumite retele sociale, puteti face acest lucru urmand instructiunile de mai jos.

Cum activam feature-ul Share Services in Firefox?

  • dati click pe iconita in forma de avion de hartie afisata in partea dreapta a toolbar-ului (dupa campul de Search), apoi dati click pe butonul Take me there!
shared-services-firefox
  • din retelele sociale listate, dati click pe cele pentru care doriti sa activati sharing-ul via Firefox, apoi dai click pe butonul Activate Now si confirmati activarea dand click pe Enable Services (activarea nu se poate face pentru mai multe retele sociale in acelasi timp; va trebui sa repetati pasii descrisi pentru fiecare retea in parte)
enable-shared-services
  • in cazul in care nu sunteti deja logat in Firefox pe retelele pentru care ati activat Share Services, logati-va in conturile dvs
  • apoi, ori de cate ori doriti sa share-uiti o pagina web, dati click pe avionul de hartie, selectati reteaua pe care doriti sa faceti sharing-ul (in stanga), si dati click pe butonul Share Link/Tweet etc (url-ul paginii respective va fi completat automat pentru sharing)
share-content-via-shared-services

Nota: Pentru a avea acces la feature-ul Share Services, va trebui sa uodatati browser-ul Firefox la cel putin versiunea 35.

STEALTH SETTINGS – How to enable Share Services feature in Firefox

How to » Internet » Mozilla Firefox » Cum putem activa feature-ul Share Services in Firefox

Pasionata de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare Windows, cautand sa descopar mereu lucruri interesante.

Leave a Comment