The 5 Versions of Windows 7

Inca un pas inainte pentru : Microsoft a facut public care vor fi versiunile noului sistem de operare (bineinteles, in afara de trial :P). Acestea vor fi in numar de 5, insa numai 3 dintre ele vor fi distributii de Windows in adevaratul sens al cuvantului. Versiunile Windows 7 vor fi urmatoarele:

  • Windows 7 Starter – va fi disponibil doar ca sistem de operare preinstalat pe PC-uri cu configuratie slaba (OEM-built PCs); nu poate rula mai mult de 3 programe in acelasi timp.
  • Windows 7 Home Basic – va fi disponibil doar in tarile cu economia in curs de dezvoltare; nu va putea fi vandut legal in SUA, Japonia, Europa de Vest sau alte tari dezvoltate.
  • Windows 7 Home Premium – succesorul lui Home Premium (include interfata Aero); se preconizeaza ca va fi versiunea cu cel mai mare succes la public. :)
  • Windows 7 Professional – include toate caracteristicile Home Premium si, in plus, ofera altele speciale, folositoare oamenilor de afaceri.
  • Windows 7 Enterprise and Ultimate – creata special pentru corporatiile si companiile mari care au un contract de Software Assurance cu Microsoft.
  • win7_versions

Deocamdata nu se stie care vor fi preturile acestor versiuni, insa Microsoft mai vine cu o veste buna: upgradarea de la versiunea Home la o versiune mai avansata (Professional sau Ultimate) se va face in cateva minute si nu va necesita reinstalarea sistemului (spre deosebire de Vista).

How to » Tech News » The 5 Versions of Windows 7

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment