Gaseste si repara erorile 404 (Page not found) din blogul tau WordPress

[update 2018] Plugin-ul prezentat in articolul de mai jos, nu mai este disponibil. Pentru mai multe detalii despre cum puteti crea o pagina 404, cum puteti identifica daca vizitatorii site-ului acceseaza pagini 404 (inexistente) si cum puteti corecta aceste probleme, consultati Google Console (va ofera rapoarte despre sanatatea website-ului dvs.) si articolul dedicat acestui subiect pe WordPress.org (https://codex.wordpress.org/Creating_an_Error_404_Page) ) 

Atunci cand un cititor de-al tau nu gaseste una sau mai multe pagini cerute pe site, inseamna ca blogul tau s-a imbolnavit de Error 404: Page not found. In cel mai bun caz, poate fi vorba de niste pagini inchipuite de useri, care nu au existat niciodata in blogul tau.

404

Insa de cele mai multe ori este vorba de link-uri corupte sau pagini care au avut afisari la un moment dat, dar care, din cauza unor modificari de site sau a unor erori, afiseaza acum eroarea 404. In aceste situatii este necesara repararea cat mai rapida a erorilor “page not found” avand in vedere ca acestea pot avea un impact destul de neplacut asupra indexarii site-ului in Google Search.

Pentru a verifica daca blogul din dotare sufera de astfel de erori 404 si pentru a repara aceste erori daca este cazul, ai la indemana un plugin WordPress, si anume TentBlogger 404 Repair.

TentBlogger 404 Repair verifica toate cererile de afisare ale paginilor blogului tau facute de cititori sau de motoarele de cautare, si te anunta atunci cand cererile au ca rezultat erori 404: Page not Found. Plugin-ul afiseaza link-urile corupte pentru ca tu sa poti identifica rapid erorile si apoi repara. Odata ce erorile sunt reparate, da click pe Repaired in dreptul acestora pentru ca pluginul sa nu afiseze eroarea in continuare.

missing-url

Download TentBlogger 404 Repair WordPress Plugin

Pentru a verifica daca plugin-ul functioneaza corect pe site-ul tau, dupa instalarea acestuia cere afisarea unei pagini inexistente pe blog.

stealth-not-found

Plugin-ul va inregistra cererea esuata si va afisa link-ul eronat in dashboard.

STEALTH SETTINGS – Find and repair 404 errors (Page not found) in your WordPress blog

Gaseste si repara erorile 404 (Page not found) din blogul tau WordPress

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

1 Comment

  • rezolvare eroare 404 si 403: reinstal browser+ addon VPN sau schimba din https in http iar daca nu merge inseamna ca a fost sters site-ul. ps: pt mai multe detalii cautati pe net informatiile respective. (valabil numai pt incepatori)

Leave a Comment