Download Windows Phone 7 Mango & XBox Inspired Theme for Windows 7

Daca va numarati printre utilizatorii Windows 7 care obisnuiesc sa personalizeze aspectul sistemului periodic si care nu se multumesc cu temele puse la dispozitie de Microsoft pentru customizarea acestuia, atunci urmatoarea tema cu siguranta va va atrage atentia: Windows Phone 7 Mango & XBox Inspired pentru Windows 7.

mango_xbox_w7

Tema Windows Phone 7 Mango & XBox Inspired este inspirata (dupa cum este specificat si in numele acesteia) din interfata Windows 8 Metro UI (atat cat se stie despre ea pana acum) si din interfata noului sistem de operare mobil Windows Phone 7Mango”.

Tema vine in doua variante, una deschisa la culoare si una in tonuri inchise. In plus se poate aplica si efectul Aero Glass in Windows Explorer folosind fisierele incluse in pachet (theme pack).

Pentru a putea instala tema Windows Phone 7 Mango & Xbox Inspired pentru Windows 7 downloadati si folositi Universal Theme Patcher.

Credit: oliver182 @deviantart

STEALTH SETTINGS – Download Windows Phone 7 Mango & XBox Inspired theme for Windows 7

Download Windows Phone 7 Mango & XBox Inspired Theme for Windows 7

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

1 Comment

Leave a Comment