Google Chrome – Inapoi in Beta

La 3 luni dupa lansarea versiunii stabile a controversatului browser Google Chrome (11 decembrie 2008), o noua versiune Beta isi face loc in on-line.

Dupa spusele Brian Rakowski (manager Google Chrome), la teste (benchmark) noua versiune beta a rezultat ca este de doua ori mai rapida decat prima versiune beta, si cu o medie de 30% mai rapida decat versiunea stabila a Google Chrome (fata de care va rula in paralel).

v8 sunspider

In plus, aceasta prezinta si cateva noi caracteristici interesante, cum ar fi posibilitatea de a mari doar anumite portiuni ale paginilor web (bineinteles, la alegere :P) si optiunea de a  vizualiza tab-urile unul langa celalalt (side by side).

chrome_tabbed

Managerul Google Chrome a mai adaugat si ca noul Beta va beneficia de update-uri regulate pentru imbunatatirea vitezei si performantei si mai ales pentru rezolvarea/corectarea erorilor browserului.

We’re doing our best to quickly churn out new features as they are available, rather than saving them up for occasional major releases. Riding the beta channel is a great way to let us know what’s working and what’s not, but don’t be surprised to find some rough edges.

Ramane de vazut daca aceasta noua versiune va reusi sa creasca popularitatea Google Chrome avand in vedere ca browserul nu a reusit sa-si gaseasca prea multi adepti in cele 6 luni de existenta.

Google Chrome – Inapoi in Beta

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment