Imbunatateste performanta PC-ului pentru jocuri cu Game Booster 3

In urma cu ceva vreme a celor de la IObit, aplicatie care permite utilizatorilor sa mareasca performanta PC-ului in timpul rularii jocurilor prin oprirea temporara a unor servicii si procese neimportante care ruleaza in background, prin curatarea memoriei RAM si prin intensificarea performantei procesorului. Toate aceste caracteristici au facut din Game Booster unul dintre cele mai bune optimizatoare ale computerelor in ceea ce priveste jocurile (gamimg optimizer), care da rezultate excelente chiar si pe PC-urile mai vechi.

Daca inainte existau doua versiuni Game Booster, una gratuita si una premium (care continea ceva feature-uri in plus fata de cea free), IObit au hotarat ca pentru versiunea a 3-a aplicatiei sa renunte la versiunea platita, si sa adauge in versiunea free toate functionalitatile pe care aceasta le avea + cateva in plus.

game-booster

Ce este nou in Game Booster 3?

  • functia Diagnose care permite aplicatiei sa analizeze si sa genereze un raport cu vulnerabilitatile sau setarile de sistem care afecteaza performanta si experienta in jocuri

diagnose

  • posibilitatea de a seta automat prioritatea proceselor prin intermediul Low process priority si optiunea de a a edita listele de acces (WhiteList) sau de restrictionare (BlackList)

configure

  • posibilitatea de a ascunde Desktop-ul si Taskbar-ul daca jocurile sunt rulate via GameBox.

gamebox

Alte caracteristici Game Bosster 3:

  • 1-Click Boosting Game Performance: – prin intermediul noii tehnologii Enhanced 3rd parties’ services detection implementate in Game Booster 3, aplicatia poate detecta si opri temporar mai multe procese neimportante decat in versiunile anterioare. In plus, opreste servicii care ar putea cauza incompatibilitati pentru a mari experienta si performanta in jocuri.
  • Defragmentarea fisierelor jocurilor: – cu ajutorul noului motor de defragmentare, Game Booster 3 permite o defragmentare mai rapida a folderelor si a fisierelor jocurilor pentru ca acestea sa se incarce si sa ruleze mai rapid si fara erori.
  • Tweak System for Top PC Performance: – Game Booster 3 poate face modificari in PC pentru a mari performanta acestuia chiar si atunci cand nu sunt rulate jocuri, de exemplu pentru a mari viteza de reactie a acestuia  atunci cand navigam pe Internet.

tools

Nota: Game Booster 3 este compatibila cu toate versiunile Windows XP, Windows Vista si Windows 7, atat pe 32 biti cat si pe 64 biti.

STEALTH SETTINGS – Improve Gaming performance in Windows with Game Booster 3

Imbunatateste performanta PC-ului pentru jocuri cu Game Booster 3

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment