Repara erorile din Windows cu All-In-One Windows Repair Tool

Motive din cauza carora pot aparea erori in sistemele de operare Windows sunt destule: registri sau alte fisiere de sistem corupte, incompatibilitati cu diverse aplicatii sau aplicatii care nu s-au dezinstalat corect, virusari, restrictionari sau permisiuni acordate gresit etc. Repararea individuala a acestor erori poate cere foarte mult timp pe care majoritatea utilizatorilor nu il au la dispozitie, de aceea acestia prefera sa formateze si sa faca o reinstalare completa de sistem.

All-In-One Windows Repair este o utilitate gratuita care ofera utilizatorilor Windows o alternativa eficienta atunci cand vine vorba de repararea erorilor care cauzeaza functionarea defectuasa a sistemului de operare.

windows-repair

Programul, creat de cei de la Tweaking.com, poate rezolva relativ repede erorile de registri sau permisiuni, problemele cu Windows Update, Windows Firewall si Internet Explorer si in plus, ofera solutii pentru devirusarea PC-ului.

system-cleaning

De asemenea, All-In-One Windows Repair poate fi folosit optional pentru a crea un restore point atunci cand este necesar, poate restaura setarile sistemului la valorile initiale (default) in cazul in care acestea au fost modificate de malware sau de programe instalate – cu sau fara stiinta – in computer, si poate efectua verificari ale fisierelor de sistem (system file check) pentru a descoperi daca prezinta erori si pentru a le repara in cazul in care acestea exista.

check-disk

Programul ofera trei variante de reparare a sistemului Windows:

repair-mode

  • Basic (repara doar erorile critice, care impiedica sistemul sa functioneze, fara a-i oferi insa o functionare optimala)
  • Advanced (repara atat erorile majore cat si erorile minore, pentru a oferi o functionare fara probleme a sistemului)
  • Custom (utilizatorii pot selecta singuri care vor fi erorile reparate de utilitate)

repair-options

La fiecare reparare a sistemului cu aplicatia All-In-One Windows Repair, aceasta creaza loguri in care inregistreaza erorile identificate si rezolvate.

Nota: Programul nu necesita instalare si este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Windows Vista si Windows 7.

Credit @Tweaking.com

STEALTH SETTINGS – Repair Windows errors with All-In-One Windows Repair Tool

Repara erorile din Windows cu All-In-One Windows Repair Tool

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

1 Comment

  • fixed all software to bakup regedit.exe (example: open regedit and file to export and save name: bakupXp.reg. enjoy!!!!!! :))))))) ps: pls install operating system after making the settings saved backup.reg SIMPLE AND EASY

Leave a Comment