Imprevizibilule …!!

In ultima vreme cred ca as fi putut concura cu cea mai lenesa persoana care face umbra pamantului. Nu am mai avut chef sa scriu, sa lucrez si nici atat sa citesc. Nu am mai citit nici macar bloguri ale prietenilor apropiati . Imprevizibil.ro , care a fost si neglijat o buna bucata de timp se pare ca a inceput sa prinda iar viata si sa revina cu posturi interesante. Irelevant daca posturile sunt copiate sau sunt scrise de autorul blogului. Posteaza ce este interesant , citesc si comenteaza cei curiosi si interesati :)

Eugen , ai un fan super tare , crede-ma ! :)

In metrou, doua fete de liceu dragutele, imbracate decent (totusi, suficient cat sa-l scoata din minti pe Irinel), discuta despre nenorocitul de Cristi.
Inteleg ca musiu Cristi e prietenul uneia dintre ele; cealalta o prevenise din capul locului ca asta e un nenorocit, stia toata scoala, dar n-avusese cu cine povesti; aburii iubirii ii luasera mintile prietenei lui Cristi.
Pana in week-end, cand l-a prins.
Deci, se intalnesc sambata si isi pun problema, absolut fireasca intre doi liceeni:
“Unde mergem, la tine sau la mine?”.
In cele din urma, se decid sa mearga la Cristi (in caz ca sunteti parintii lui, sa stiti ca loaza de Cristi n-a facut nici un referat la info cat ati fost plecati, ci a venit cu gagici acasa).
“Fata, cum am intrat, m-am repezit la calculatorul lui. Chiar era stricat, nu mintise ca n-a putut intra pe messenger”.
“Da’ lu’ aia din Oradea cum i-a dat atunci accept?”, infige cealalta un cutit in spatele lui Cristi.
“A zis ca n-o cunoaste, nu stie cine e. A dat asa, la misto. S-a jurat”.
“Hai, fata, ca esti proasta. E un nenorocit care da accept la toate fufele de pe net”.
In fata acestui argument atat de solid, eu, unul, l-as fi parasit imediat pe nemernic si m-as fi cuplat, numa’ de-a dracu’, cu unu’ de pe sentimente.ro. Dragostea, insa, poate depasi orice obstacole:
“Fata, mi-a demonstrat ca ma iubeste. Am fost la un internet caffe si le-a dat reject la toate de fata cu mine!”.
“Deci v-ati impacat?”.
“Da”. “Sa nu-mi spui ca v-ati si pupat!”.
“Ba da”.
“Fata, esti nebuna. Tu chiar il iubesti…”.
Gagica lui Cristi suspina incetisor, cam ca Adela Popescu cand se uita la Bordeianu (sau oriunde):
“Iti dai seama, fata, ca le-a dat reject la toate alea pentru mine?”.
Le-am multumit in gand fetelor: daca Euripide, Virgiliu sau Ovidiu au scris despre Orfeu, care a coborat in Infern dupa Euridice, iar Homer despre incercarile prin care a trecut Ulise pentru a ajunge acasa, la Penelopa, eu am avut sansa sa scriu despre Cristi, care, in numele iubirii pentru gagica-sa, le-a dat reject la toate fufele de pe net.

… si Doamne cate versiuni si scenarii imi trec prin minte acum… sshhtt :)

Am citit postul de mai sus pe Imprevizibil.ro si mi-am adus aminte de o seara “superba” de vara, in care parca am fost blestemat de un site.

Eram in perioada in care mai incercam sa salvez ceva dintr-o casnicie si totusi nu mai ma puteam abtine de la mici aberatii pe YM!. In fine…nu intru in detalii dar ma bufneste rasul de fiecare data cand imi aduc aminte. Am postat pe tryout.ro , “Sa nu uiti chat-ul deschis” si la cateva minute am primit un telefon de la un prieten care m-a invitat in oras. Chat-ul? Bineinteles ca l-am uitat deschis… Sotia? A ramas la pc in locul meu . Nu-si poate imagina nimeni ce a urmat cand am ajuns acasa si capacitatea de memorare a unei femei . In aproximativ o ora a invatat 239847329+N KB de loguri mai ceva decat Crezul si probabil ca sa nu uite ce a citit mi-a repetat tot in fiecare minut timp de 2 luni aproape cuvant cu cuvant. :)

Ca sa vedeti domnilor si doamnelor, daca nu inchizi bine chatul, nu inchizi cutia Pandorei. Sa aveti grija de deochi si sa scuipati de 3 ori in san daca va taie calea o pisica neagra. O zi buna.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

IE7 WindowsXP-x86 Final

Leave a Comment