Logitech MX Master Wireless Mouse, cel mai bun mouse marca Logitech

Cu nume complet Logitech MX Master Wireless Mouse, accesoriul este destinat utilizatorilor care lucreaza pe mai multe ecrane, dispozitive si sisteme de operare, avand nevoie de produsul perfect pentru a interactiona cu acest mediu complex. De asemenea, senzorul Logitech Darkfield Laser poate functiona pe orice suprafata, chiar si pe sticla sau pe suprafete foarte lucioase.

Logitech MX Master Wireless Mouse este un mouse personalizabil extrem de frumos, controlul, precizia si viteza fiind atuurile lui principale” a precizat Charlotte Johs, vice presedinte global al segmentului de periferice pentru computer in cadrul Logitech. “Optiunile de navigare numeroase si functiile avansate il recomanda ca cel mai bun mouse pe care Logitech l-a realizat vreodata.

Completand gama Logitech MX, care include modele precum Logitech MX Revolution si Logitech Performance MX, MX Master Wireless Mouse este proiectat pentru utilizare confortabila si viteza. Carcasa cu design ergonomic este modelata pentru a mentine mana si incheietura intr-o pozitie naturala, facand posibila o experienta confortabila in momentul in care folosesti butoanele si rotitele de scroll.

Mouse-ul este prevazut cu un scroll adaptabil la viteza, care iti permite sa schimbi automat setarile modului de scrolling de la click-to-click la hyper-fast, cat si de o rotita pentru degetul mare pentru scrolling side-to-side si schimbari de pagini. Conexiunea este asigurata cu receiver-ul Logitech Unifying sau prin tehnologie Bluetooth Smart, mouse-ul Logitech MX Master avand posibilitatea sa fie asociat cu pana la trei dispozitive – desktop, laptop sau tableta. Cu o singura apasare a butonului Logitech Easy-Switch, se poate schimba intre dispozitive. Pentru o eficienta optima, un buton special poate fi personalizat pentru a replica gesturile pe computerele Mac.

Aplicatia de control, Logitech Options, permite personalizarea butoanelor si alocarea de comenzi macro.

Logitech MX Master dispune de un acumulator cu autonomie de aproximativ 40 de zile, care poate fi incarcat fara a deranja utilizarea mouse-ului, conectand cablul USB in partea frontala a carcasei. Epuizarea bateriei este semnalata cu un indicator, capacitatea putand fi recuperata rapid, castigand o zi de utilizare pentru fiecare 4 minute de incarcare.

Mouse-ul Logitech MX Master va fi disponibil pe piata incepand cu luna aprilie 2015, la un pret recomandat de 99,99 Euro.

Leave a Comment