Microsoft Copilot pentru web și aplicație iOS, Android

Microsoft Copilot, noul asistent virtual AI, aduce inovații semnificative pentru utilizatori, fiind disponibil acum atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele iOS, inclusiv pentru iPad. Cu o versiune web independentă (Microsoft Copilot pentru web), acest instrument se dezvoltă rapid pentru a oferi soluții avansate în comparație cu alternativele existente.

Știm deja că Microsoft a introdus Copilot în sistemul de operare Windows 11 (Windows 11 23H2 cu Copilot AI pentru aplicații), în suita de aplicații Microsoft 365 și alte platforme dezoltate de companie.

Microsoft Copilot pentru web: O alternativă avansată la ChatGPT

Un pas important este lansarea versiunii web a Microsoft Copilot, care poate fi accesată de pe orice sistem de operare cu suport pentru browsere. Această mișcare extinde disponibilitatea Copilot către o gamă mai largă de utilizatori, indiferent de platforma pe care o utilizează.

Comparat cu ChatGPT, Microsoft Copilot pentru web se distinge prin funcționalități superioare. Utilizând GPT-4 și DALL-E3, Copilot nu doar generează texte complexe, ci și imagini cu ajutorul inteligenței artificiale. O caracteristică remarcabilă este accesul la aceste funcționalități în versiunea gratuită, eliminând necesitatea unui abonament.

Microsoft Copilot pentru web și aplicație iOS, Android
Microsoft Copilot pentru iOS, Android și aplicație web

Microsoft Copilot : web version

Copilot pentru iOS: O aplicație versatilă pentru utilizatorii de iPhone și iPad

După lansarea reușită pe Android, Microsoft a adus acum Copilot și pe platformele iOS și iPadOS, oferindu-le utilizatorilor de iPhone și iPad acces la puterea lui GPT-4 și DALL-E3. Aplicația este disponibilă în App Store și se integrează foarte bine în ecosistemul dispozitivelor Apple.

Download Microsoft Copilot pentru iOS – App Store

Performanță și Limitări

Cu toate aceste avantaje, există încă aspecte care necesită îmbunătățiri. De exemplu, istoricul prompt-urilor pe iOS nu se transferă integral pe versiunea web, iar viteza de răspuns și calitatea generării imaginilor pot fi îmbunătățite în comparație cu competitorii, cum ar fi ChatGPT.

Cu toate acestea, Microsoft Copilot rămâne un asistent virtual puternic, adresându-se unei varietăți de sarcini, de la scrierea de cod la compunerea de muzică. Integrarea cu aplicațiile Microsoft Cloud oferă o experiență completă și personalizată, consolidând poziția Copilot ca un companion versatil în mediul digital.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » GPT AI » Microsoft Copilot pentru web și aplicație iOS, Android
Leave a Comment