OPERA USB 9.61 – Portable Internet Browser

Conform celor mai exigente teste de , -ul Opera a fost clasificat drept cel mai securizat si mai stabil browser de pe piata. Este un browser complet care ofera foarte multe facilitati. Poate fi personalizat si setat dupa placul fiecarui utilizator.

Opera USB 9.61 este browser-ul de care nu poti sa te desparti. Poti sa-ti pastrazi mail-urile, feed-urile, temele grafice, bookmark-urile si setarile oriunde te-ai afla, fara a fi nevoie sa aveti cu voi laptop-ul sau un  device mobil cu sistem de operare. Este suficient sa arhiva de mai jos si sa o dezarhivati pe o memorie Flash Drive / USB Stick si sa rulati operausb.exe de la orice pc.

Portable Opera Multi Lang

Download: Opera Portable USB 9.61 > descarca arhiva <

opera USB 9.61

Opera@USB 9.61

How to » Downloads » OPERA USB 9.61 – Portable Internet Browser

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment