Uninstall Internet Explorer 8 – IE8 Beta2 (Reinstall IE7 Windows Vista)

La putin timp dupa lansare am testat ultima versiune a internet browser-ului lansat de Microsoft, IE (Internet Explorer 8 Beta 2). In comparatie cu versiunea IE7, IE8 Beta 2 mi-a lasat o impresie mult mai buna. Se apropie foarte mult de Mozilla Firefox, administreaza mai bine procesele pe tab-uri, foloseste o serie de add-ons noi si cere mult mai putine resurse de sistem. Existe insa cateva probleme care speram sa fie fixate odata cu lansarea versiunii finale IE8. In special Google Toolbar raporteaza erori la lansarea browser-ului si care de multe ori se lasa cu crash-uri.

Pentru utilizatorii de Windows Vista care au facut upgrade de la Internet Explorer 7 ()  la IE8 Beta 2, au aparul probleme atunci cand au vrut sa revina la vechea versiune. Pe sistemul de operare Windows XP,  IE8 Beta 2 apare in lista de “Add/Remove Program” si poate fi dezinstalat ca orice alta aplicatie care a fost instalata. Daca dorim sa dezinstalam IE8 de pe Windows Vista va trebui sa mergem in lista de update-uri si sa-l dezinstalam de acolo. Sistemul de operare Vista nu considera IE8 ca fiind aplicatie, ci update.

Dezinstalare Internet Explorer 8 Beta 2 / Reinstalare Internet Explorer 7 in doar cativa pasi :

1. Deschideti Control Panel

2. Cautati in Search Bar “uninstall update” si click pe Programs and Features . (mariti imaginea de mai jos)

uninstall update

3. Dupa ce va apare panoul de Uninstall or change a program, pe bara din partea stanga aveti un link “View Installed updates”. Click pe acest link.

uninstall update cp

4. In lista de update-uri care se deschide cautati si selectati Windows Internet Explorer 8 si dati click pe butonul Uninstall.

ie8 uninstall step 1

5. Dupa procesul de uninstall IE8 Beta 2 restartati calculatorul. Dupa repornirea sistemului o sa observati ca in locul IE8 a aparut versiunea precedenta (IE7).

Uninstall Internet Explorer 8 – IE8 Beta2 (Reinstall IE7 Windows Vista)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.