Internet Explorer 8 Final [Download]

Cu putin timp in urma Microsoft a anuntat lansarea oficiala a versiunii finale de Internet Explorer 8. INTERNET EXPLORER 8

Noua versiune este disponibila la download pe site-ul oficial al Microsoft, pentru sistemele de operare Windows XP 32-Bit / 64-Bit, Windows Vista 32 – 64-Bit, Windows Server 2003 si Windows Server 2008.
Pentru utilizatorii de Windows 7 Beta, aceasta versiune de IE 8 nu este disponibila la download. Un RC al versiunii finale se gaseste de ceva vreme instalata pe sistemele Windows 7 (venit ca update regulat), iar dezvoltarea Internet Explorer 8 va continua odata cu dezvoltarea sistemului de operare. Probabil ca odata cu lansarea versiunii finale de Windows 7, va fi lansat si Internet Explorer 8 Final pentru acest OS.

Download Internet Explorer 8 :

Windows XP

XP x64

Windows Vista

Windows Vista 64-bit

Windows Server 2003

Windows Server 2003 64-bit

Windows Server 2008

Din cate am vazut, noul browser se misca ceva mai bine decat predecesorul IE 7, dar la capitolul viteza este cu mult in urma browser-elor Mozilla Firefox, Opera, Apple Safari si Google Chrome. Probabil cu ceva add-on dezactivate, performanta lui IE 8 s-ar putea mari. Desi IE 8 aduce multe functionalitati noi, mi-e greu sa cred ca poate fi un competitor de temut pentru Mozilla Firefox.

Internet Explorer 8 Final [Download]

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment