Microsoft Edge Extensions / Download (soon)

Noul internet browser Microsoft Edge a fost cea mai placuta surpriza a ultimului sistem de operare lansat de Microsoft pentru PC-uri, Windows 10.
Microsoft Edge este un browser capabil sa ofere o noua experienta utilizatorilor atunci cand vine vorba de navigare Web pe Windows 10. Cu o viteza de incarcare foarte buna comparativ cu Internet Explorer, compabilitate maxima cu noile tendinte web HTML5 / CSS3, securitate sporita prin eliminarea suportilui unor aplicatii si linii de cod vulnerabile si cu un design total nou, Edge a devenit preferatul multor utilizatori. Cu toate acestea, Microsoft Edge are cateva lipsuri care il mentine inca in inferioritate fata de marii rivali, Google Chrome si Mozilla Firefox.

Cel mai mare minus al Microsoft Edge in momentul de fata este lipsa extensiilor (extensions). Utilizatorii de Chrome si Firefox folosesc add-ons si extensions pentru diverse optiuni suplimentare celor de baza ale browser-ului.

Se pare ca Microsoft a vrut sa includa Microsoft Edge Extensions in update-ul Windows 10 versiunea 1511, insa din cauza unor probleme tehnice compania a decis sa amane lansarea suportului de extensii pentru prima jumatate a lui 2016.

User-ul de Twitter, WalkingCat a gasit o pagina oficiala gazduita pe serverele Microsoft, in care erau prezentate cateva extensii pentru Microsoft Edge, dar si buton de trimitere catre o zona a Windows Store, dedicata Microsoft Edge Extensions. O categorie / aplicatie de instalare extensii in genul celei facute de Google pentru Chrome. La putin timp dupa aceasta “descoperire” Microsoft a inchis acea pagina, insa pe internet au aparut cateva screenshot-uri care arata clar cateva din viitoarele extensii ale Edge. Primele Edge Extensions se pare ca vor fi pentru Reddit si Pinterest, asa cum ne sugereaza imaginea de mai jos.   Ramane sa asteptam si sa vedem in ce versiune de Windows 10 vor fi lansate Microsoft Edge Extensions

How to » Internet » Internet Explorer » Microsoft Edge Extensions / Download (soon)

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment