Cum dezactivezi opțiunea de traducere a paginilor web în Microsoft Edge?

Un tutorial foarte simplu, în care înveți cum dezactivezi opțiunea de traducere a paginilor web în Microsoft Edge.

Pe lânga multele opțiuni utile și inutile ale Microsoft Edge, se numără și funcția de traducere a paginilor web, care facilitează accesul la conținutul în diferite limbi pentru utilizatorii din întreaga lume. O funcție utilă, atunci când o pagină web este scrisă intr-o limbă pe care nu o întelegi. Mai exsact, folosind tehnologia de traducere automată, Microsoft Edge permite utilizatorilor să traducă paginile web în limba lor preferată. Această funcție este foarte de utilă atunci când se navighează pe site-uri străine sau când se accesează conținut într-o limbă pe care utilizatorul nu o înțelege în mod fluent.

Cu toate acestea, sunt utilizatori care nu suportă caseta de dialog care apare mereu și întreabă daca se doreste traducerea paginii web.

Translate page from…

Translate web page in Microsoft Edge
Translate web page in Microsoft Edge

Cum dezactivezi opțiunea de traducere a paginilor web în Microsoft Edge?

1. Mergi la meniul de opțiuni Microsoft Edge. Cele trei puncte orizontale din colțul dreapta sus, apoi click pe “Settings“.

Microsoft Edge Settings
Microsoft Edge

2. În pagina de setări a Microsoft Edge, mergi la optiunile pentru limbă (Languages), apoi dezactivezi opțiunea:

Cum dezactivezi opțiunea de traducere a paginilor web în Microsoft Edge?
Disable translate option in Microsoft Edge

Odată dezactivată această opțiune nu o să mai fiți întrebați dacă doriți să traduceți o pagină web scrisă intr-o limbă diferită de cea a browserului.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Software » Cum dezactivezi opțiunea de traducere a paginilor web în Microsoft Edge?
Leave a Comment