Outlook Express – Email Backup Expert

Am fost intrebat in seara asta, de o solutie de back-up pentru mesajele e-mail din Outlook Express. Cea mai simpla solutie gasita, pana acum, a fost o aplicatie Outlook Express Backup Expert. Este mult mai simpla decat solutia oferite de Microsoft in How to back up and to restore Outlook Express data.

Outlook Express Backup Expert este o aplicatie care va ajuta sa faceti o copie de rezerva a mesajelor de e-mail primite pe Outlook Express. Solutia este utila atat pentru home users (care folosesc Microsoft Outlook) cat si pentru firme, oameni de afaceri. Back-up mesajelor de e-mail din Outlook previne pierderea mesajelor in cazul distrugerii sistemului de operare, distrugerea hard-disk-ului, furtul laptop-ului, etc…

outlook express backup

Pe langa mesajele de e-mail, Outlook Express Backup Expert va face o copie de rezerva si pentru contacte, activitatile din Outlook Calendar, Tasks. Este o buna solutie si pentru transferul mesajelor din Outlook Express de pe un PC pe altul. Puteti transfera copia de rezerva pe DVD / CD, memory stick, hdd extern sau pe orice alt suport de date.
Interfata grafica a acestui tool este foarte intuitiva si pe intelesul si celui mai neexperimentat user. Odata instalat, software-ul va ofera posibilitatea de a alege intre doua moduri diferite de lucru. Expert si standard.
Inainte de a porni back-up-ul trebuie sa faceti cateva setari simple. Trebuie sa stabiliti folderul in care se va pastra copia de rezerva, elementele care vor fi copiate din Outlook Express (Mesaje e-mail, Agenda, Calendar, Tasks), La finalizarea acestor setari, puteti alege locul in care doriti sa fie trimisa copia de rezerva. Pe un CD (via Windows XP CD Writer) sau pe Internet (conexiunea la un FTP este obligatorie)

oulook ftp backup

Outlook Express Backup Expert va pune la dispozitie optiunea de a seta cont de FTP pentru trimiterea copiilor de rezrva la intervale de timp stabilite de dvs. pentru backup automat .

Download Outlook Express Backup Expert –  ~ 2.2 MB

Specificam ca acest tool nu este compatibil pentru Microsoft Office Outlook 2007 & 2003.

Copiaza mesajele din Outlook Express pe CD, memory stick, HDD Extern sau pe alta partitie. Microsoft Outlook Express Backup.
Stealth Settings – sitemap .

Outlook Express – Email Backup Expert

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment