Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in … all-in-one-seo-pack/ aioseop.class.php on line 285

Vad ca este o oroare eroare intalnita frecvent de cei care folosesc plugin-ul de WordPress , All-in-one-SEO-pack.

Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in /home/user/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo- pack/aioseop.class.php on line 285.

Eroarea apare in paginile custom care sunt create in afara folderului /wp-content/themes/tema (gen, asta), si poate fi eliminata odata cu stergerea functiei:

<?php get_header(); ?>

…din template-ul paginii.
Este putin sport extrem, pentru ca trebuie facut un import de style.css, dar pentru cine are chef de sporturi extreme … e o metoda.
Daca aveti o alta rezolvarea a problemei… comentariile sunt deschise. :-)

O alta eroare care apare in custom pages din cauza plugin-ului de SEO, si tot in aioseop.class.php, dar pe alta linie, este:

Warning: error_log(/home/panamea/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/all_in_one_seo_pack.log) [function.error-log]: failed to open stream: Permission denied in /home/panamea/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo- pack/aioseop.class.php on line 976

Asta se rezolva mai simplu. Se dezactiveaza optiunea “Log important events” din optiunile plugin-ului All in One SEO.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment