Salveaza pictograma previzualizare pentru fisierele Microsoft Office 2010 Word & Excel.

Save Thumbnail Previw files (Word & Excel) in .

Pe langa multele imbunatatiri aduse de pachetului 2010, se numara si posibilitatea de a salva pictograme (thumbnails) pentru documentele Office si Office.
Atunci cand avem de cautat rapid un document Excel sau Word pe PC, pe langa numele fisierului si tag-ul (eticheta) acestuia, ne poate ajuta foarte mult si o pictograma de previzualizare a continutului din document. Thumbnail Preview pentru documentele Word si Excel Office 2010, este un feature introdus de Microsoft pe sistemele de operare Windows 7. Ceva similar cu , despre care am scris in urma cu ceva timp.

Cum putem salva un fisier Word sau Excel Office 2010 cu pictograma de previzualizare. 

Totul incepe de la editarea si salvarea documentului. Dupa ce editam un fisier Excel sau Word, facem click pe butonul "File", apoi pe "Save As" din meniul din stanga:

file office

"Save As.."

save as documnet

Selectam locatia de pe hard-disk in care dorim sa salvam fisierul si bifam "Save Thumbnail".

save thumbnail

Acum, tot ce trebuie sa facem este sa mergem in folderul in care aveam salvat documentul sau documentele si sa selectam din meniul "More Options" (se vede in partea dreapta-sus in poza de mai jos) cat de mari dorim sa afiseze pictogramele.

Options Folder View

Thumbnail Preview este o solutie foarte buna de "search" atunci cand interiorul documentelor sunt poze sau antete. Putem sa gasim foarte rapid documentul care ne intereseaza.

Thumbnail preview este disponibil numai cu Microsoft Office 2010 si Windows 7, pentru fisierele Office 2010, Word Office 2010 si Excel Office 2010.

Tutoriale Microsoft Office 2010 – Excel, Word & PowerPoint

Salveaza pictograma previzualizare pentru fisierele Microsoft Office 2010 Word & Excel.

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment