Servicii si Abonamente Telefonie Mobila @ Vodafone Romania

Sunt abonat de nici o saptamana la Vodafone Romania si deja au inceput sa-mi devina simpatici oamenii astia. Ma gandesc sa-i scuip (sa nu-i deochi) cum am facut si urma cu 3 4 ani, cand mi-au suspendat numarul de telefon desi aveam toate facturile platite.  Atunci am reziliat fortat un abonament cu 6 luni inainte de data stabilita in contract. In urma rezilierii fortate m-am ales cu prezenta intr-o lista de “persoane suspecte” din baza de date a Vodafone. La inchierea noul contract (joia trecuta) m-au pus sa le platesc 70 RON in avans, ca garantie la foile de cotract. Sa nu le inghit sau sa nu le dau foc mai devreme de 2 ani. Pentru telefonul cumparat la inchierea abonamentului nu aveau cum sa-mi ceara garantie. A ajuns in service-ul Vodafone dupa numai doua zile de functionare nefunctionare. La primul apel am constat ca pot sa fac karaoke sau sa injur in voie partenerul de conversatie. Microfonul telefonului nu functiona decat la ocazii speciale. Puteam fi auzit numai daca faceam apel in primele 3 minute dupa pornirea telefonului. In fine… le-am lasat telefonul in service si mi-am pus SIM-ul in alt telefon.
In cursul zilei de azi am primit doua apeluri de la un numar al Vodafone (numar al departamentului plati), dar din pacate (sau din fericire. aflu eu maine) nu am avut timp sa raspund. In seara asta, incercand sa sun pe cineva am constat ca dupa doua tzar-uri imi intra o melodie induiosatoare si voce de tanti care imi spune pe un ton cald :

Buna ziua! Numarul dvs. este temporar blocat. Pentru informatii suplimentare va rugam sa reveniti de luni pana vineri intre orele 9 si 18.

Bun. Din punctul meu de vedere e simplu. Sunt abonat Vodafone cu factura platita in avans si cu numarul de telefon suspendat. Nu pot sa fac niciun apel dar in schimb pot sa primesc. Asta e bine. Daca o sa am nevoie de ajutor o sa astept cuminte pana ma suna cineva.
Sunt curios ce or sa-mi spuna maine. Apeluri nu am facut (sa spuna ca am depasit limita de facurare) , serviciile de Internet Mobile ale Vodefone nu le-am folosit, deci cost suplimentar = 0.
O sa revin cu detalii …
Initial am spus ca acest post nu-si are locul aici si eram la un pas sa-i dau “publish” pe blogu-ul personal, dar m-am  gandit ca Vodafone au nevoie de putina vizibilitate. Din cei ~ 5.000 de vizitatori unici la zi  si 3.750 de readeri via e-mail, poate sunt cativa care trebuie sa stie ca ar fi bine sa se gandeasca de doua ori inainte sa incheie un contract cu Vodafone. Si Orange au mai facut erori (abonat de 4 ani), dar nu au inchis niciodata accesul la numarul de telefon. Au gresit activarea de servicii, schimbarea de optiuni, dar nu au suspendat niciodata numarul de telefon.

Abonamente Vodafone, Oferte Vodafone, Telefoane Vodafone, Optiuni Vodafone, Tarife Vodafone, Cartela Vodafone, Coduri Retea Vodafone, Decodare Vodafone, Prefix Vodafone, Numere Vodafone, Portabilitate Vodafone. Abonamente Vodafone, Oferte Vodafone, Telefoane Vodafone, Optiuni Vodafone, Tarife Vodafone, Cartela Vodafone, Coduri Retea Vodafone, Decodare Vodafone, Prefix Vodafone, Numere Vodafone, Portabilitate Vodafone.
Servicii de voce mobile – Vodafone.

.

Servicii si Abonamente Telefonie Mobila @ Vodafone Romania

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment