Vorbeste NELIMITAT National cu cartela Telekom – Mai mult de 24 de ore in doar 24 de ore.

La cartela Telekom, care ofera convorbiri natinale nelimitate, Telekomul vine cu o oferta halucinanta. Chiar mai halucinanta decat titlul acestui articol. “Vorbesti Nelimitat National cu cartela Telekom – Mai mult de 24 de ore in doar 24 de ore.”

Va rugam sa ascultati cu mare atentie o convorbire intre un client Telekom si un reprezentat Telekom (Relatii Clienti)

Deci sa ne intelegem. Cumparam o cartela Telekom cu minute nationale nelimitate, iar Telekom ne asigura ca putem acumula mai mult de 24 de ore de convorbire in doar…24 de ore. Ba mai mult decat atat, sa fim siguri ca intr-adevar asa este, numarul de telefon al posesorului cartelei va fi suspendat pe o perioada nedeterminata. Pentru prejudicierea companiei Telekom cu ajutorul cartelei nelimitate. Care cartela nelimitata, este inventata cel mai probabil de Albert Einstein. Un fel de “teoria relativitatii restranse”, dezvoltata de Telekom Romania in varianta end-user.

Hai, “Experiente impreuna”. :)

How to » Fun Zone » Vorbeste NELIMITAT National cu cartela Telekom – Mai mult de 24 de ore in doar 24 de ore.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment