What’s Running: Tine sub observatie tot ce misca in sistem (Servicii, procese, drivere, module etc.)

Fiecare PC user ar trebui sa faca zilnic cate o verificare a proceselor si serviciilor care ruleaza in sistem, a conexiunilor din retea, a programelor din StartUp si a driverelor pentru a depista la timp (daca e cazul) orice eventuala infectie sau conexiune prin remote sau pentru a se asigura ca “sanatatea” sistemului nu este periclitata. Astfel de verificari pot fi facute foarte simplu cu ajutorul Task Managerului, aplicatie integrata in fiecare sistem Windows. Insa, uneori, din diferite motive este necesara o verificare mai detaliata pentru a inlatura sau proba suspiciuni legate de modul de functionare a sistemului.

What’s Running este o aplicatie freeware, compatibila cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7 care va poate ajuta sa faceti o verificare detaliata a tuturor programelor care ruleaza in sistemul dvs.

what-s-running

Caracteristici What’s Running:

  • verifica procesele si ofera detalii relevante despre acestea (cum ar fi datele despre perfomanta, consumul de resurse, CPU si memorie, fisierele dll incarcate si serviciile rulate de fiecare proces, precum si despre IP-urile conexiunilor remote – daca este cazul)
  • verifica serviciile de sistem (care sunt oprite si care sunt active) si driverele instalate
  • ofera informatii despre fisierele .dll si fisierele .exe existente in sistem
  • ofera posibilitatea de a administra programele din StartUp
  • verifica ce procese au incarcat un anumit modul la un moment dat
  • ofera informatii despre sistem (memorie instalata, procesor, OS etc.)

Download What’s Running.

Nota: What’s Running nu poate depista daca aveti sistemul infectat! Pentru acest lucru este necesara instalarea unui antivirus si efectuarea unor scanari periodice.

What’s Running: Tine sub observatie tot ce misca in sistem (Servicii, procese, drivere, module etc.)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.