Windows 7 Test Drive

Daca va numarati printre cei care inca mai folosesc windows XP sau Vista (sau chiar Windows 2000) si nu ati avut sansa (greu de crezut totusi) sa testati Windows 7 Beta sau Windows 7 RC (acesta din urma a fost oferit celor care au dorit sa il testeze gratuit, pentru aproape un an – pana pe .), Microsoft v-a pregatit o surpriza (in sensul bun al cuvantului) de toata frumusetea: un site demo – Windows 7 Professional – care va permite sa efectuati un test drive al celor mai importante caracteristici ale acestui sistem de operare.

w7pro_getting_started w7pro_building_testdrive

Pentru a putea efectua un test drive ai sistemului de operare Windows 7 Professional trebuie sa va asigurati ca PC-ul dvs indeplineste cerintele de sistem, ca aveti JavaScript activat si ca aveti ActiveX Control instalat.

w7pro_testdrive w7pro_test

Windows 7 Professional Test Drive.

Nota: pentru a putea incerca gratuit (si fara instalare) Windows 7 Professional trebuie sa folositi Internet Explorer 6, 7 sau 8. Drive safely! ;)

Windows 7 Test Drive

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment