Customizeaza-ti butonul de Start cu Windows 7 Start Button Changer

Chiar daca a fost denumit ca fiind cel mai “aratos” sistem de operare al Microsoft (si nu putem nega, designul acestuia intrece lejer Vista, iar de XP si cele anterioare lui nici nu are rost sa pomenim), multi dintre utilizatorii acestui sistem de operare doresc sa personalizeze aspectul acestuia, folosind pentru aceasta diferite aplicatii “ajutatoare”.

Windows 7 Start Button Changer este exact o astfel de aplicatie cu ajutorul caruia puteti schimba aspectul butonului de Start in Windows 7 (puteti alege dintre 10 variatii de butoane de Start).

w7sbc start_orbs

De asemenea, aceasta aplicatie va ofera si posibilitatea de a reveni la butonul de Start default al Windows 7 (back-up & restore).

Windows 7 Start Button Changer este compatibil cu ambele versiuni Windows 7, 32bit &64bit.

Download Windows 7 Start Button Changer.

Nota: Kav 2010 identifica fisierul de back-up al acestei aplicatii (kernel mode memory patch.txt) ca fiind PDM.Keylloger (false positive – sau alarma falsa in termeni mai neaosi).

Screenshot Update:

sth-1 sth-2

(de unde rezulta ca m-am trezit… cam tarziu ce e drept :P)

Customizeaza-ti butonul de Start cu Windows 7 Start Button Changer

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.