XP Error: Cannot delete file. Access is denied

Cu siguranta ati mai vazut aceasta eroare. O data, de doua ori, de zece ori… Cannot delete file or folder. Access is denied.

error

De cele mai multe ori un restart ajuta. Dar daca problema persista atunci exista mai multe metode de a o rezolva. Una dintre acestea ar fi Unlocker, o aplicatie care deblocheaza fisierul sau folderul problema, acesta putand fi sters.

O alta solutie ar fi sa opriti Explorer.exe si apoi sa stergeti fisierul. Pentru a putea face acest lucru, deschideti un cmd (Command Prompt), apoi deschideti meniul de Shutdown si apasati Ctrl+Alt+Delete si Cancel in acelasi timp pentru a inchide Explorer.exe. Apoi schimbati in cmd calea catre folderul unde se afla fisierul respectiv (folositi comanda cd) si tastati DEL filename, unde filename este numele fisierului pe care doriti sa il stergeti.

del_file

Dupa ce ati sters fisierul, deschideti Task Manager-ul (Ctrl+Alt+Del), dati click pe File->New Task->tastati Explorer.exe si dati Enter pentru repornirea GUI shell.

XP Error: Cannot delete file. Access is denied

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.