YouTube a dezvăluit o serie de instrumente AI pentru creatorii de conținut

Întrucât inteligența artificială rămâne subiectul fierbinte al tehnologiei în acest an, YouTube a dezvăluit o serie de instrumente AI pe care intenționează să le lanseze pentru a face crearea de conținut mai ușoară pe platformă.

Anul 2023 este cu siguranță anul inteligenției artificiale, în care atât marile companii din online cât și startup-urile lansează aplicații și intrumente bazate pe această tehnologie. Crearea de conținut va fi mult simplă și va necesita mult mai puțin timp odată ce YouTube va lansa instrumente AI pentru creatorii de conținut

Cu AI rămânând în prim-planul tehnologiei, YouTube a prezentat o listă interesantă de instrumente pe care urmează să le lanseze pentru a facilita crearea de conținut pe platformă. Acestea includ inteligență artificială generativă pentru videoclipuri, instrumente de producție pentru editare mobilă, dublare alimentată de AI și un asistent pentru găsirea muzicii.

Dream Scene : Videoclipuri generate de AI

Una dintre cele mai semnificative inovații este Dream Screen, care va permite adăugarea de videoclipuri generate de AI și fundaluri de imagine în videoclipurile YouTube Shorts. Această caracteristică va oferi creatorilor posibilitatea de a defini noi cadre pentru videoclipurile lor cu ajutorul unor simple prompt-uri de text. YouTube are în plan să testeze această funcționalitate mai târziu în acest an și intenționează să permită creatorilor să-și refacă “instantaneu” videoclipurile.

YouTube Create : Editare video AI pe smartphone a videoclipurilor

Lista de noutăți nu se oprește aici. YouTube va lansa o aplicație mobilă numită YouTube Create, care va facilita editarea și îmbunătățirea rapidă a videoclipurilor direct de pe smartphone. Aplicația se află în prezent în fază beta pe platforma Android în anumite piețe selectate, pentru un număr limitat de utilizatori, dar se așteaptă ca aceasta să ofere creatorilor oportunitatea de a-și îmbunătăți conținutul cu ușurință, oriunde s-ar afla.

YouTube Instrumente AI pentru smartphone si platformă
YouTube Instrumente AI pentru smartphone si platformă

YouTube Studio : Inteligență artificială pentru creativitate

YouTube are planuri să adauge inteligența artificială generativă în YouTube Studio anul viitor, pentru a ajuta creatorii să dezvolte schițe și idei pentru videoclipuri. Acest lucru promite să fie o resursă valoroasă pentru creatori, ajutându-i să-și maximizeze potențialul creativ.

În final, YouTube pune în valoare aceste actualizări ca un pas major către sporirea creativității cu ajutorul inteligenței artificiale, făcând lucrurile dificile să pară simple și visurile imposibile să devină realitate. “Facilitarea creării de conținut pe care o iubesc creatorii din orice colț al lumii este esențială pentru angajamentul YouTube de a pune puterea creativă în mâinile miliardelor de oameni” – CEO, Neal Mohan.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Vei găsi scrise de mine, articole despre sistemele de operare Windows, Linux, macOS, dar și despre platforme web precum WordPress și WooCommerce

How to » GPT AI » YouTube a dezvăluit o serie de instrumente AI pentru creatorii de conținut

Leave a Comment