Windows 7 – Solutii Anti-Virus & Internet Security

Aflat in versiune Beta si liber la download (gratuit. pentru teste), Windows 7 pare sa fi atras atentia companiilor producatoare de software anti-virus, care doresc sa se pregateasca din timp pentru lansarea versiunii finale.
In principiu pe Windows 7 ar trebui sa functioneze toate programele care sunt compatibile pe , totusi, trei companii producatoare de anti-virus si-au pregatit deja softuri dedicate noului sistem de operare.

1. Bineinteles, primul program anti-virus compatibil pe Windows 7 este Norton 360 3.0 Beta. Nu as recomanda acest anti-virus nimanui. Am sechele vechi legate de Norton. Puteti descarca acest produs dupa ce completati formularul de la adresa de aici: download Norton.

symantec

2. Fara indoiala AVG-ul este unul dintre cele mai populare programe anti-virus folosite pe Windows XP. Se pare ca nu vrea sa piarda niciun utilizator si scoate pe piata doua produse pentru Windows 7. AVG Anti-Virus si AVG Internet Security (cu firewall incorporat si protectie anti-spam).

Download: AVG Anti-Virus & AVG Internet Security  > download link <

avg

3. Kaspersky Lab au anuntat lansarea unui prototip Anti-Virus pentru Windows 7. Kaspersky Anti-Virus pentru Windows 7 promite sa fie mult mai performant in combaterea virusilor decat predecesorii sai. Scanarea atenta a fisierelor, viteza de scanare marita si “Heuristic Analyzer” imbunatatit sunt doar cateva din noutatile pregatite de Kasperky Lab pentru utilizatorii Windows 7.

kaspersky-lab

Download: Kaspersky Anti-Virus pentru Windows 7 (technical preview) > download link <