Accidentul chimic din Ucraina a afectat Antena3.ro

Da, dupa cum bine stiti (probabil) astazi a avut loc un accident chimic in Ucraina . Cat o fi grav si care vor fi consecintele pentru Romania , nu stiu si nici nu vreau sa aflu acum. Nu o sa scriu despre accidentul chimic pentru ca nu am de gand sa-mi fac “news @stealth site” , dar pot spune ca antena3.ro sunt cei mai afectati de aceasta catastrofa. Dupa ce m-am lovit de`un titlu de genul “Un nor de moarte se indreapta spre Romania” ( asta suna : “Cu siguranta o sa muriti curand!” ) , am vazut cum webmasterii site-ului cu pricina incearca sa-mi coloreze si <title> cu rosu :=)) . Ar fi mai interesant…stiu . Ma… voi sunteti hazlii foc … sau sa fiu in pas cu stirile de ultima ora, reformulez : “Voi sunteti mai acizi decat acidul fosforic si va arde mintea mai ceva ca fosforul” . Pupici antena3.ro :* .

Problema pentru Bula: un nor mortal se afla la 250 de km de o localitate si se intinde pe 90km2. Dupa o zi, distanta intre nor si localitatea cea mai apropiata de granita de sud este de 160km. Catre ce directie se indreapta norul?

Cel mai tare titlu al stirii : :))

Accidentul chimic din Ucraina a afectat Antena3.ro

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment