Actualizeaza driverele pentru placile video AMD cu AMD Driver Autodetect

Din cand in cand, pentru a ne asigura ca sistemul de operare functioneaza la performanta optima, trebuie sa updatam driverele pentru componentele hardware. Unele erori de sistem pot aparea si din cauza unor drivere invechite, care nu mai corespund cerintelor aplicatiilor folosite sau chiar ale sistemului de operare instalat. Cel mai simplu mod de a updata driverele unui computer este prin intermediul Windows Update. De asemenea, utilizatorii pot identifica in Device Manager driverele folosite de sistem/componente hardware, apoi pot descarca cele mai noi versiuni ale acestora de pe site-urile producatorilor (componentelor hardware care intra in configuratia sistemului).

Pentru utilizatorii Windows care detin computere cu placa video dedicata de la AMD (fostele ATI), cel mai simplu mod de a-si pastra driverul de la placa video updatat la zi este folosirea utilitatii AMD Driver Autodetect.

amd-driver-autodetect

AMD Driver Autodetect va identifica modelul placii video si sistemul de operare care este instalat pe computer pentru a le oferi utilizatorilor cel mai potrivit driver pentru o performanta maxima a sistemului (si o calitatea video/audio cat mai buna). Daca un nou driver este disponibil pentru placa video folosita, utilitatea il va downloada (cu un simplu click dat de utilizator) de pe site-ul oficial AMD, apoi in va instala in computer.

install-amd-driver

Download AMD Driver Autodetect.

Nota: Pentru performanta si securitatea sistemului folosit, se recomanda doar instalarea de drivere originale (de pe site-urile producatorilor).

STEALTH SETTINGS – Update drivers for AMD graphics cards with AMD Driver Autodetect

Actualizeaza driverele pentru placile video AMD cu AMD Driver Autodetect

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment