Descarca Google Play Store 4.0.25 pentru Android (Design nou)

In urma cu cateva zile, Google a anuntat lansarea unei noi versiuni (update) a aplicatiei Google Play Store pentru Android, aceasta urmand sa inlocuiasca versiunea actuala, inca existenta pe marea majoritatea a dispozitivelor, in urmatoarele cateva saptamani. Aplicatia vine cu o reactualizare de design (modificarile noii versiuni fiind in mare imbunatatiri aduse interfetei) care permite o navigare mai usoara prin continutul acesteia (aplicatiile disponibile pentru download).

Google-Play-Home Google-Play-news

Aplicatiile listate in diversele categorii disponibile pe Google Play (afisate clar pe ecranul principal) sunt prezentate sub forma unor tile-uri, asemanatoare cu cele din Google Now, ceea ce face accesarea acestora mult mai simpla (layout mult mai proeminent in ceea ce priveste tabletele, cu mai multe informatii afisate).

Google-Play-4.0.25-tablet

De asemenea, au fost aduse imbunatatiri si procesului de cumpararea al aplicatiilor premium/platite, acesta fiind mult mai simplificat decat cel cu care ne-am obisnuit (cel putin in ceea ce priveste cumpararea in-app, aceasta fiind acum posibila fara a mai iesi din aplicatie).

android-in-app-purchase

Google Play 4.0.25 va fi disponibila pentru dispozitivele care ruleaza Android 2.2+, aplicatia urmand sa fie updatata pe acestea (pentru toti utilizatorii Android) in urmatoarele saptamani. In cazul in care nu doriti sa asteptati ca update-ul sa fie facut de Google, ci preferati sa instalati aplicatia imediat, folositi link-ul urmator pentru a o descarca, apoi transferati-o pe sd card-ul (sau memoria interna) smartphone-ului/tabletei din dotare.

Download Google Play 4.0.25 (apk).

Nota: Aplicatia nu necesita acces root pentru a fi instalata.

STEALTH SETTINGS – Download Google Play Store 4.0.2.5. for Android (New Design)

Descarca Google Play Store 4.0.25 pentru Android (Design nou)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment