Ce device are numele COM-MID1 in lista de conexiuni wireless pe router?

COM-MID1 este adeseori vazut in lista de device-uri conectate la un router wireless si nu putini sunt cei care au fost ingrijorirati cand au vazut aceasta conexiune activa pe router, nestiind ce device este.

Ce device apare in lista wireless clients cu numele: COM-MID1?

Indiferent ca este vorba de un router Linksys, Belkin, TP-Link, SMC, Apple AirPort, conexiunea device-ului COM-MID1 va fi prezenta, daca la acel router s-a conectat un Smart TV, o priza Wireless, player Blu-Ray sau un alt dispozitiv conectat la router.
COM-MID1 este numele generic dat de routere oricarui device conectat, dar al carui sistem sau nume nu poate fi identificat.

Asadar, atunci cand vedeti COM-MID1 conectat la router-ul dvs. nu aveti de ce va ganditi ca cineva din afara, o persoana neautorizata sau un hacker s-a conectat la retea.

Cele mai frecvente situatii in care apare acesta conexiune, este atunci cand in casa se gaseste un Smart TV Panasonic, Smart TV LG, Smart TV Samsung sau Philips, care are sistem de operare propriu.

How to » Internet » Ce device are numele COM-MID1 in lista de conexiuni wireless pe router?

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

5 thoughts on “Ce device are numele COM-MID1 in lista de conexiuni wireless pe router?”

Leave a Comment