Changes …

Sunt verde ! :D Ma rog , numai noua imagine de background a blogului e verde cu semne promitatoare / prevestitoare ( $ ) ;-) . Dupa aproape patru luni de am decis sa fac o schimbare de peisaj (…si aici) . Pana acum 2 zile am folosit pentru blog o tema creata de care mi s-a parut destul de ok. este o tema de , curata si simpla , placuta privirii. Ofera o navigare usoara vizitatorului si este simplu de customizat. Mi-a placut si imi place tema , numai ca ceva nou si mai functional pe aici nu strica .

Dehh.. Daca faci o alegere buna de la inceput te desparti cu greu si te uiti putin inapoi , daca faci o alegere proasta si totusi un timp te incapatanezi sa persisti in prostie (din sila, comoditate, obisnuinta dupa o vreme) ferindu-te sa apesi “Esc” , in ziua cand te-ai saturat de tot si constientizezi ca e momentul pentru o schimbare nu te mai gandesti la nimic din ce a fost . Apesi ALT+F4 si intr-o fractiune de secunda dispare tot. Aceeasi sila te impedica sa te uiti inapoi. Privesti inainte la o imagine care-ti place si care te face sa te simti ok. Imaginea de background ….

… de pe Desktop. O lumanare simpla si curata intr-un decor placut privirii sta cuminte pe o piatra inconjurata de flori , asteptand sa fie aprinsa ca sa-si poata indeplini menirea.

Changes …

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.