Cum putem sterge istoria cautarilor in Twitter

In momentul actual, Twitter este cel mai popular serviciu de microblogging existent pe Internet. Majoritatea utilizatorilor acestui serviciu se bazeaza pe cautarile salvate in history pentru a identifica tweet-uri si postari relevante pe blogurile urmarite, si de asemenea, pentru a fi tinuti la curent cu ultimele noutati aparute pe internet. Utilizatorii Twitter pot salva pana la 25 de cuvinte cheie in conturile personale, pe baza carora sunt afisate in Twitter timeline (atunci cand sunt facute cautari pentru un keyword specific dintre cele salvate in history) toate tweet-urile relevante ale celorlalti useri.

twitter

Atunci cand se atinge limita maxima de cuvinte cheie, iar acestea nu mai prezinta interes pentru utilizatori, pentru a putea adauga alte keyword-uri in history acestia vor dori/trebui sa sterga cautarile salvate. Desi Twitter le ofera utilizatorilor optiunea de a sterge istoria cautarilor salvate, sunt destui cei care nu stiu unde sa se uite dupa aceasta. Daca si dvs faceti parte din aceasta categorie, cu siguranta instructiunile urmatoare va vor fi de folos.

Cum stergem cuvintele cheie salvate in Twitter?

Atunci cand dam click pe campul de Search din Twitter, sunt listate toate cautarile salvate in contul personal. Daca selectam unul dintre aceste keyword-uri, vor fi afisate toate tweet-urile relevante ce contin respectivul keyword. Cum optiunea de a sterge cautarile salvate nu este vizibila din fereastra principala, multi utilizatori nu stiu cum s-o acceseze:

  • dati click pe campul de Search din contul de Twitter pentru a deschide istoria keyword-urilor salvate
  • apoi dati click pe iconita de setari aflata in coltul dreapta-sus al display-ului, si selectati optiunea Remove saved search
Saved-Searches-twitter
  • vi se va cere sa confirmati faptul ca doriti sa stergeti istoria cautarilor salvate, iar pentru a face acest lucru dati click pe Yes.

Si gata. Istoria cautarilor salvate in Twitter este stearsa, iar dvs puteti salva noi keyword-uri (pana la 25) in functie de care sa identificati toate tweet-urile si posturile relevante ale celorlalti utilizatori ai retelei de microblogging.

STEALTH SETTINGS – How to delete search history in Twitter

Stealth

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Articles

/ / /
Tags: / / / / / /
Back to top button