Twitter introduce o noua limba pentru utilizatori: “Lolcat”

Pentru cei care isi pierdusera deja speranta, s-a dovedit ca exista si un Dumnezeu, cel putin al Twitter-ului. Daca va simteati discriminati pentru ca nu puteati folosi limba dvs “nativa” pe Twitter, problema s-a rezolvat, pentru ca de cateva zile incoace, puteti seta ca limba default, limba Lolcat (vorbita in special de comunitatea I can has cheezburger?).

twitter-lolcat

Dupa update-ul primit in urma cu 2 zile, utilizatorii Twitter au constatat (unii cu amuzament, altii cu ceva scepticism) ca pot seta ca limba default si limba simpaticelor pisicute care au impanzit internetul, si anume Lolcat.

Pentru cei care nu cunosc limba engleza, aceasta optiune este complet nefolositoare, deoarece Lolcat este derivata din acesta. Pentru vorbitorii de engleza insa, aceasta poate fi destul de interesanta, cel putin pentru simplul fapt ca au descoperit inca o limba pe care o pot vorbi, cu putin exercitiu, fluent.

twitter-language

Inca un lucru de specificat, limba Lolcat se scrie doar cu majuscule (asa ca nu are rost sa abuzati tasta Caps Lock, nu este ea de vina). Si ca informatie suplimentara, Lolcat nu afecteaza tweet-urile utilizatorilor (Caps Lock & all), ci, in linii destul de subtile (momentan), doar interfata din jurul acestora.

language-message

Iar daca vi se pare ca aceasta gluma a Twitter-ului este putin cam iesita din comun, atunci amintiti-va de variantele de limba engleza disponibile pentru Facebook, si anume 1337-style si pirate, care ce e drept, si ele au facut destula valva la timpul lor.

Enjoy Lolcat! :D

STEALTH SETTINGS – Twitter introduces a new language for its users: Lolcat

Twitter introduce o noua limba pentru utilizatori: “Lolcat”

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment