Cum putem cauta istoria tuturor browserelor instalate in Windows

Foarte putin utilizatori Windows mai folosesc doar un singur browser pentru a naviga pe internet, majoritatea folosind cu regularitate doua sau poate chiar trei web-browsere. Daca si dvs. faceti parte din aceasta categorie, cu siguranta v-ati aflat dese ori in situatia in care doreati sa gasiti un url pe care l-ati accesat la un moment dat de pe unul dintre browserele folosite, iar cateva zile mai tarziu nu v-ati mai amintiti de pe care. Una dintre solutii este sa cautati in istoria fiecarui browser folosit, si daca aveti noroc, probabil il veti gasi destul de rapid. Dar daca nu aveti noroc, aceasta activitate va poate manca timp pretios si poate deveni foarte foarte plictisitoare.

O alta solutie, mult mai eficienta si mai rapida este folosirea unei aplicatii third-party, si anume Internet History Browser, cu ajutorul careia utilizatorii pot sa stranga in acelasi loc toate url-urile accesate pe o anumita perioada (in functie de ce perioada de pastrare a istoriei este setata pentru fiecare browser in parte) pe toate browserele folosite pentru navigarea pe internet.

Internet History Browser este o aplicatie gratuita si portabila (nu necesita instalare) care scaneaza istoriile tuturor browserelor instalate in sistem, ca de exemplu Internet Explorer, Google Chrome, Opera, Firefox sau Safari, si le aduna intr-un singur loc pentru a facilita cautarea anumitor url-uri pentru utilizatori.

internet-history-browser

Cum functioneaza Internet History Browser?

Dupa ce lansati aplicatia, dati click pe butonul verde, apoi va trebui sa asteptati putin pana cand vor fi scanate istoriile browserelor instalate in sistem (cat timp veti astepta depinde de cantitatea de date disponibile in acestea). Dupa afisarea listei cu url-urile inregistrate in istoriile browserelor, tastati in Search-ul localizat in partea de sus a aplicatiei cuvinte cheie pe care vi le amintiti din url-ul pe care doriti sa-l cautati, apoi asteptati sa fie listate toate url-urile relationate cu keyword-urile respective. Selectati url-ul care va intereseaza pentru a afla cand si pe ce browser a fost accesat, apoi dati click pe butonul Open aflat in coltul din dreapta-jos al aplicatiei pentru a deschide url-ul respectiv.

search-url

Download Internet History Browser.

Nota: Aplicatie compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8 (32 si 64 biti).

STEALTH SETTINGS – How to Search History of all installed browsers in Windows

Cum putem cauta istoria tuturor browserelor instalate in Windows

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment