Download Office 2010 Language Pack (Office in Limba Romana – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, etc MS Office Apps)

Daca ati instalat noul pachet (, , , Access, InfoPath, sau Publisher) si lucrati mai mult cu texte in limba romana, atunci cu siguranta va este de ajutor pack-ul de limba romana pentru Microsoft Office 2010. 2010 language pack.
La instalarea pachetului Office 2010, pachetul lingvistic default si interfata grafica sunt in limba engleza. Pachetul lingvistic (language pack-ul) ofera optiunile AutoCorrect (pentru auto corectarea cuvintelor tastate gresit),  spelling & grammar ( de ortografie si gramaticale) si dictionar personalizat pentru cuvinte si fraze. In plus, tot pachetul lingvistic schimba limba din interfata grafica (UI – User Interface). Mai exact, daca instalam si setam limba romana ca limba default pentru Office, atunci toate optiunile, butoanele de lucru si comenzile vor fi in limba romana. Daca nu cunoasteti foarte bine limba engleza si daca aveti editat pentru scoala sau lucru texte in limba romana, atunci cu siguranta Microsoft Office 2010 in limba romana va este de ajutor.

Download Microsoft Office 2010 Romanian Language Pack

Romanian 32-bit (x86): ro(x86).exe ~ 260.6 MB
Romanian 64-bit (x64): ro(x64).exe ~ 265.6 MB

Cum instalam pachetul de limba romana si cum setam limba romana ca implicita (default) pentru Microsoft Office 2010.

1. Descarcati pachetul de limba romana pentru Microsoft Office 2010. 32-bit sau 64-bit. In functie de ce pachet aveti instalat. Majoritatea folosesc 32-bit.

2. Rulati executabilul si urmati pasii de instalare. Este foarte simplu si nu necesita cunostinte avansate.

Office 2010 Language Pack

3. Daca aveti Windows in limba engleza, dupa finalizarea instalarii mergeti in > All Programs > Microsoft Office 2010 > Microsoft Office 2010 Tools > Microsoft Office 2010 Language Preferences.

Office Language Preferences

4. In Microsoft Office 2010 Language Preferences setati limba romana ca limba implicita (default) pentru editare, interfata grafica, ajutor si butoane / optiuni.

office language pref

5. Dupa ce apasati “OK” pentru a salva modificarile, salvati si inchideti documentele deschise in Office (Word, Excel, OneNote, Publisher, Visio, PowerPoint, Outlook…etc Office Apps).

Acum aveti Microsoft Office 2010 in limba romana. Atat optiunile de editare si corectare text (include transformare text cu diacritice) cat si interfata de lucru (butoane, tab-uri, optiuni, context menu, etc setari si ajutor).

Office 2010 in Limba Romana

Pentru instalarea pachetului de limba romana nu este necesar sa aveti Microsoft Office 2010 activat sau o licenta cumparata. Language pack-ul se poate instala atat pe produsul trial cat si pe cel activat cu serial number. De asemenea, dupa instalarea pachetului puteti opta pentru a folosi limba romana fie numai pentru editare, fie numai pentru interfata grafica. Cu siguranta sunt destui cei care desi lucreaza cu texte in limba romana, s-au obisnuit cu optiunile si butoanele in limba engleza. In acest caz se va seta limba romana numai pentru gramatica si ortografie.

How to » Downloads » Download Office 2010 Language Pack (Office in Limba Romana – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, etc MS Office Apps)

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

4 thoughts on “Download Office 2010 Language Pack (Office in Limba Romana – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, etc MS Office Apps)”

 1. nu mai merg linkurile de descarcare. Am cautat peste tot si nu am gasit. puteti reface linkurile ? multumesc

  Reply
 2. Se pare ca la mine nu merge. Eu am windows 10 si Office 2010 ambele cu licenta. Insa cand lansez executabilul pentru instalarea pachetului, dupa ce sunt deacord cu termenii si conditiile si dau “continuare”, imi apare mesajul : ” pe acest sistem nu sunt produse afectate de acest pachet”. Aveti idee de ce se intampla asta? Multumesc

  Reply
  • Nu am verificat compatibilitatea cu Windows 10 a pachetului pentru Office 2010. Totusi am impresia ca acum vine ca update via Windows Update. Nu ar mai trebui sa ai nevoie de executabilul de mai sus.

   Reply

Leave a Comment