Download Windows 8.1 trial pentru Mac

Au trecut aproape 2 luni de cand Microsoft a lansat Windows 8.1 Update, aceasta fiind disponibila gratuit pentru utilizatorii Windows 8 si Windows 8.1 in Windows Store. Daca insa sunteti utilizator Mac si doriti sa testati noul update Windows pe dispozitivele din dotare, puteti instala trialul Windows 8.1 prin intermediul Boot Camp Assistant sau in Virtual Box.

Download-Windows-8.1-ISO-on-Macjpg

In cazul in care deja aveti instalat Windows 7 sau Windows 8 pe Mac, puteti descarca imaginea ISO de instalare a Windows 8.1 prin intermediul Windows 8.1 Upgrade Assistant. Dar daca nu rulati nicio versiune Windows pe Mac-ul dvs, singura optiune este sa descarcati trialul Windows 8.1 Update Enterprise de pe site-ul Microsoft TechNet folosind link-ul afisat la sfarsitul acestui articol (va trebui mai intai sa va logati pe site cu contul dvs Microsoft). De asemenea, daca dispuneti de un cod de licenta valid pentru Windows 8 sau Windows 8.1, puteti descarca respectivele sisteme (retineti insa ca nu puteti descarca Windows 8.1 cu un cod de licenta pentru Windows 8, si nici invers), iar apoi puteti upgrada la Windows 8.1 Update din Windows Store.

Inainte de a descarca trialul (si dupa ce va logati pe contul Microsoft), vi se va cere sa instalati Akamai NetSession Interface, un download manager care va mari viteza procesului de descarcare. Apoi, dupa ce veti face rost de imaginea de instalare pentru Windows 8.1 trial, puteti instala trialul fie prin Boot Camp, fie in Virtual Box.

Akamai-NetSession-Interface

Download Windows 8.1 Update Enterprise edition (90 zile trial).

STEALTH SETTINGS – Download Windows 8.1 trial on Mac device

Download Windows 8.1 trial pentru Mac

About the author

stealth

Leave a Comment