Download Windows 8.1 Update 1

In prima zi a conferintei BUILD 2014 desfasurata saptamana aceasta la San Francisco, Microsoft au prezentat oficial Windows 8.1 Update 1 (acest update este similar cu Service Pack-urile disponibile pentru sistemele anterioare Windows), si a anuntat ca aceasta va incepe sa fie disponibila la download pentru utilizatorii Windows 8.1 incepand cu data de 8 aprilie.

Pentru cei care nu s-au informat deja cu privirea la modificarile aduse de Windows 8.1 Update 1, printre cele mai importante se numara adaugarea unui buton Power si al unuia pentru Search in Start Screen, meniu de click-dreapta (Context Menu) pentru tile-urile din Start Screen, posibilitatea de a fixa (pin) aplicatii moderne in Taskbar si abilitatea de a afisa Taskbar-ul in aplicatiile moderne, si adaugarea unui title bar cu butoane minimize si close in partea de sus a aplicatiilor moderne.

win81-update1

In cazul in care doriti sa testati noile feature-uri mai repede si vi se pare prea mult sa asteptati inca (cel putin) 4 zile, atunci avem o veste buna pentru dvs: chiar daca nu sunteti abonat TechNet sau MSDN, aveti posibilitatea de a descarca update-ul direct de pe serverele Microsoft. Pentru a downloada fisierele de update, vizitati link-urile disponibile mai jos.

Download Windows 8.1 Update 1 files for 32-bit:

Download Windows 8.1 Update 1 files for 64-bit:

Nota: Fisierele pentru update trebuiesc instalate exact in ordinea afisata mai sus, pentru ca sistemul sa functioneze corect. Deoarece Windows 8.1 Update 1 inca nu au fost lansat oficial de catre Microsoft (cel mai probabil acestea vor fi disponibile utilizatorilor via Windows Update si in Windows Store), se recomanda ca inainte de a instala fisierele update-ului disponibile la download mai sus, sa se efectueze un restore point al sistemului astfel incat sa se poata reveni fara probleme la starea anterioara instalarii acestora in cazul unor eventuale erori.

LA. Update-ul nr. 6 (KB2949621) nu mai este disponibil pe serverele Microsoft.

STEALTH SETTINGS – Download Windows 8.1 Update 1

Download Windows 8.1 Update 1

About the author

stealth

Leave a Comment