Evernote va limita accesul conturilor free la doua device-uri si va scumpi tarifele pentru abonamente

Poate ca in Romania este folosit mai putin, dar in multe tari, Evernote este un serviciu nelipsit de pe dispozitivele Desktop si telefoanele mobile.
In ultima perioada se oberva tot mai mult tendinta ca marile companii sa limiteze serviciile oferite gratuit si sa indemne utilizatorii la pachete platite. Google a retras multe servicii gratuite si schimbul unor pachete abonament. Microsoft a anuntat recent retragerea bonusurilor de free storage pentru OneDrive si retragerea unor abonamente cu plan tarifar mic, in schimbul unor abonamente ceva mai scumpe.
Acum este randul Evernote sa anunte restrictionarea utilizatorilor free si marirea abonamentelor Premium si Plus.
Intr-un comunicat pe blogul oficial al companiei, Evernote CEO, Chris O’Neill, anunta ca toate conturile free vor fi restrictionate la doua device-uri. Astfel ca sincronizarea nu se va mai putea efectua decat pe un dispozitiv Desktop si unul mobile, pe doua dispozitive Desktop sau doua mobile.  Abonamentele Premium si Plus, care in prezent costa $3.99/luna sau $34.99/an si respectiv $7.99/luna sau $69.99/an se vor majora cu $2.99 si $4.99.

Evernote Price Plans
La aceste abonamente platite va ramane valabila sincronizarea contului pe multiple device-uri.

Ramane de vazut daca aceasta va fi o pierdere sau un castig pentru companie, tinand cont de faptul ca in prezent, OneNote (by Microsoft) este un serviciu aproape similiar si este gratuit.
Aplicatia OneNote este integrata foarte bine in Windows 10, iar pentru dispozitivele mobile, iOS, Android si Windows Phone este actualizata constant si ii se aduc nou functionalitati si optiuni.

Evernote va limita accesul conturilor free la doua device-uri si va scumpi tarifele pentru abonamente

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment