[Req] How To Disable Spell Check in OneNote Windows 10 App

Folosesc OneNote ca aplicatie Office inca de pe vremea Microsoft Office 2003, cand aplicatia venea instalata in suita alaturi de Excel, Word, PowerPoint si Outlook. Mi-a placut cum a evoluat aceasta aplicatie, atat in suita Office pentru Windows si Mac OS X cat si ca aplicatie mobile pentru Android si iOS (pe iPhone).

In ultimii ani, Microsoft a decis sa dezvolte OneNote separat de suita Office, astfel ca in urma cu doi ani a aparut prima versiune de OneNote pentru OS X ca aplicatie independenta de suita Office. Aplicatia este disponibila si azi, gratuit, in Apple App Store.
Odata cu lansarea sistemului de operare Windows 8.1 / Windows 10, Microsoft a inclus OneNote in lista aplicatiilor preinstalate pe sistem. Nimic rau pana aici, numai ca in comparatie cu aplicatia OneNote din Office, aplicatia independenta are multe lipsuri. Cel mai mare lips pentru mine este posibilitatea de a schimba sau a dezactiva Spell Check.

OneNote Spell Check

Este neplacut ca pana in acest moment aplicatia pentru Windows 10 nu s-a dezvoltat suficient de mult incat sa ofere  optiunile de baza pentru utilizatori. Este neplacut sa vad cuvinte subliniate cu rosu in notice in care sunt coduri PHP, Java si etc cuvinte pe care nu le intelege. Daca stiti o metoda prin care se poate dezactiva Spell Check in OneNote pentru Windows 10, va rugam sa ne lasati comentariile voastre si vom actualizat acest post.

How to » Curiosity » [Req] How To Disable Spell Check in OneNote Windows 10 App

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

1 thought on “[Req] How To Disable Spell Check in OneNote Windows 10 App”

 1. bonjour
  merci pour votre eclairage tres utile
  un éléments a soumettre a votre sagacité.
  lorsque l’on fait une capture d’ecran dans onenote, un libelé “capture d’écran + date + heure” s’affiche, comment peut on faire pour qu’il ne s’affiche plus ?
  merci d’avance

  Reply

Leave a Comment