Filme de pe Netflix subtitrate in limba romana – Netflix Romania

Spuneam intr-un articol de azi dimineata, ca marele avantaj al HBO GO in fata Netflix, sunt subtitrarile si dublajele filmelor, documentarelor, emisiunilor in limba romana.
La cateva ore de la publicarea acelui articol, acest avantaj s-a dus. :) Netflix a lansat un update in care este inclusa si Romania pe lista tarilor ce beneficiaza de serviciile celei mai mari retele de filme si emisiuni online. Cu alte cuvinte, o sa avem parte de filme, seriale si emisiuni cu subtitrare in limba romana. Nu va mai fi nevoie nici de VPN sau alte nebunii ca sa ne facem un cont de Netflix.

“Netflix, cea mai mare rețea de televiziune online din lume a lansat astăzi interfața de utilizare pentru România, împreună cu subtitrări și dublaje în limba română pentru mii de ore de seriale și filme, inclusiv pentru apreciatele programe originale Netflix.

Pe lângă localizarea în limba română, abonații vor avea acces la seriale și filme exclusive în format 4K Ultra HD și HDR.

Netflix oferă divertisment de calitate cu multe titluri disponibile la rezoluție HD și sunet surround Dolby Digital Plus 5.1. Tehnologiile avansate pentru recomandări, cu până la cinci profiluri de utilizator, ajută abonații să descopere divertismentul preferat.”

Netflix este disponibil pe aproape toate device-urile capabile sa redea continut media. De la telefoane mobile inteligente cu Android sau iOS, tablete / iPad, console de jocuri, sisteme home-cinema, Apple TV, pana la butonul Netflix al telecomenzii de smart TV:-)

Un abonament Netflix variaza in Apple App Store intre 7,99 Euro (pentru 1 screen) si 11,99 euro (pentru 4 screens).

Totusi am vaga impresie ca Netflix nu va creea o isterie prea mare in Romania. Sunt multi care au abonamente HBO cu HBO GO inclus si habar nu au de existenta acestui serviciu. :)

Filme de pe Netflix subtitrate in limba romana – Netflix Romania

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment