Cum putem sa urmarim online de pe laptop, tableta, iPad sau telefon, filmele si serialele HBO

HBO GO cred ca este unul dintre cele mai bune servicii prin intermediul carora se pot urmari online filme de calitate din toate genurile, seriale de succes, documentare, concerte si multe alte video interesante. Cam toate filmele si serialele disponibile pe calanelele TV: HBO HD, HBO 2 si HBO 3 se pot regasi si in HBO GO. Ati observat probabil ca la inceputul si la finalul unui film de pe HBO, apare mesajul: “Acest film este disponibil si pe HBO GO“.
Platforma HBO GO poate fi accesata in mai multe moduri, de pe diverse device-uri. Pentru telefoanele mobile si tablete, iPad, avem in Apple App Store si Google Play, aplicatia HBO GO. Tot ce trebuie sa facem ca sa putem urmari filmele, este sa descarcam aplicatia, sa o instalam si sa ne autentificam.
Pentru laptop-uri si PC, platforma HBO GO este disponibila via web: https://www.hbogo.ro, iar pe sistemele de operare Windows, cel mai bine este sa folositi Internet Explorer Edge. Un browser care are toate plugin-urile necesare rularii filmelor.
Utilizatorii de macOS / OS X care doresc sa acceseze filmele HBO GO de pe MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, vor avea nevoie sa instaleze inainte si sa configureze Silverlight pentru macOS.

Instalare si activare Silverlight pentru Safari / macOS

Fara acest plugin Microsoft Silverlight, filmele din HBO GO nu pot fi urmarite online de pe Safari sau oricare alt browser instalat pe macOS. Cand incercam de deschidem, apare mesajul care ne solicita acest lucru. “Silverlight este dezactivat. activeaza plugin-ul Silverlight in setarile browser-ului si reincarca pagina (refresh). (restarteaza browser-ul daca este necesar)

In primul rand trebuie sa facem download si sa instalam Silverlight pe macOS:  Get Microsoft Silverlight. Procesul de instalare nu are nimic special. Se face ca la oricare alta aplicatie in format .dmg.
Odata instalat, ne ramane sa configuram browser-ul Safari ca sa permita accesul site-ului hbogo.ro la Silverlight.

Cum activam Silverlight in Safari pe macOS

1. Deschidem Safari si mergem in bara de sus la “Safari” > “Preferences…” > “Security“. > click pe “Plug-in Settings“.

2. Bifam activ Silverlight pe coloana din partea stanga, iar pe centru, in lista de website-uri care au solicitat acces pentru HBO GO, selectam “On“.

Daca in aceasta lista nu va apare hbogo.ro, dupa instalarea plugin-ului Silverlight, inchideti si redeschideti Safari, apoi accesati din nou hbogo.ro.

3. Vizionare placuta! :) Accesati HBO GO pe Safari si deschideti orice film, serial sau documentar doriti.

Probabil ca HBO GO  nu se ridica la calitatea serviciilor oferite de Netflix, insa pentru Romania, HBO GO este o optiune foarte buna. In primul rand, daca ar fi sa facem o comparatie cu Netflix, pe HBO GO gasim tot continutul subtitrat in limba romana. Gasim productii HBO Europe foarte bune, cu filme romanesti (Doua Lozuri, Valea Muta, Caini), seriale romanesti (Umbre), documentare ce vizeaza zona tarii noastre, plus multe alte productii de succes.

HBO GO, este disponibil prin abonamentele providerilor de internet si televiziune prin cablu (iNES, RDS, UPC, rtc) si al operatorilor de telefonie mobila.

Cum putem sa urmarim online de pe laptop, tableta, iPad sau telefon, filmele si serialele HBO

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment