Fix Adobe Photoshop / Illustrator 2020 Installer Error – Installer file may be damaged

In ultima perioada, tot mai multi utilizatori se plang ca nu mai pot instala diverse aplicatii pe Mac. Adobe Photoshop, Dreamweaver, Illustrator, Lightroom si altele din suita Adobe 2020, nu fac exceptie.

In momentul in care se incearca instalarea unei aplicatii, apare mesajul:

The installation cannot continue as the installer file may be damaged.  Download the installer file again.

Este de specificat ca vorbim de instalarea unei aplicatii descarcata de pe internet, a carei arhiva de instalare DMG este stocata local. Eroarea nu apare pentru aplicatiile din App Store.

Cum se poate rezolva eroarea “The installation cannot continue as the installer file may be damaged.  Download the installer file again.”

1. Montati fisierul de instalare DMG apoi in interiorul lui, selectati fisierul “Install“, faceti click-dreapta, apoi “Show Package Content” pentru a naviga in interiorul lui fara a porni procesul de instalare.

2. Mergeti in folderul “Contents” →  “MacOS” si rulati fisierul “Install“.

Dupa acest pas se va deschide aplicatia Terminal si va incepe sa ruleze procesul de instalare al aplicatiei.

Tutorialul de mai sus este testat pe Adobe Photoshop 2020, insa sunt multe alte aplicatii pentru care aceasta metoda functioneaza.

Fix Adobe Photoshop / Illustrator 2020 Installer Error – Installer file may be damaged

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

1 Comment

  • Buna Stealth, eu primesc eroarea asta cand dau click pe install, dupa care urmez pasii mentionati mai sus dar cand se deschide terminal iar imi apare aceeasi eroare ( exit code 1 in terminal ) si dau ok si scrie process completed , deci fail …. care poate sa fie problema? exista vreo solutie ? Incerc sa instalez Ai, deja am instalat PS anul trecut dar nu imi aduc aminte sa fi avut aceeasi problema la terminal. Multumesc mult in avans.

Leave a Comment