Fix Adobe Photoshop / Illustrator 2020 Installer Error – Installer file may be damaged

In ultima perioada, tot mai multi utilizatori se plang ca nu mai pot instala diverse aplicatii pe Mac. Adobe Photoshop, Dreamweaver, Illustrator, Lightroom si altele din suita Adobe 2020, nu fac exceptie.

In momentul in care se incearca instalarea unei aplicatii, apare mesajul:

The installation cannot continue as the installer file may be damaged.  Download the installer file again.

Este de specificat ca vorbim de instalarea unei aplicatii descarcata de pe internet, a carei arhiva de instalare DMG este stocata local. Eroarea nu apare pentru aplicatiile din App Store.

Cum se poate rezolva eroarea “The installation cannot continue as the installer file may be damaged.  Download the installer file again.”

1. Montati fisierul de instalare DMG apoi in interiorul lui, selectati fisierul “Install“, faceti click-dreapta, apoi “Show Package Content” pentru a naviga in interiorul lui fara a porni procesul de instalare.

2. Mergeti in folderul “Contents” →  “MacOS” si rulati fisierul “Install“.

Dupa acest pas se va deschide aplicatia Terminal si va incepe sa ruleze procesul de instalare al aplicatiei.

Tutorialul de mai sus este testat pe Adobe Photoshop 2020, insa sunt multe alte aplicatii pentru care aceasta metoda functioneaza.

How to » iHowTo » iHowTo - macOS » Fix Adobe Photoshop / Illustrator 2020 Installer Error – Installer file may be damaged

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

4 thoughts on “Fix Adobe Photoshop / Illustrator 2020 Installer Error – Installer file may be damaged”

  1. Buna Stealth, eu primesc eroarea asta cand dau click pe install, dupa care urmez pasii mentionati mai sus dar cand se deschide terminal iar imi apare aceeasi eroare ( exit code 1 in terminal ) si dau ok si scrie process completed , deci fail …. care poate sa fie problema? exista vreo solutie ? Incerc sa instalez Ai, deja am instalat PS anul trecut dar nu imi aduc aminte sa fi avut aceeasi problema la terminal. Multumesc mult in avans.

    Reply
  2. Adobe Illustrator 2021 kann aufgrund eines Problems nicht geöffnet werden. Wende dich an den Entwickler um sicherzustellen das Ilusstartor 2021 mit dieser Version von Mac OS funktioniert.

    Das bekomme ich wenn ich die app öffnen will, installiert ist es bereits.

    Reply

Leave a Comment