Cum vezi cine foloseste contul tau de Netflix si cum blochezi un utilizator

Nu este placut ca cineva sa foloseasca contul tau de Netflix fara sa stii, mai ales ca este foarte posibil ca abonamentul sa va fie suspendat din acest motiv. In acest tutorial afli cum vezi cine foloseste contul tau de Netflix si cum blochezi un utilizator. Astfel o sa tii contul tau de Netflix in siguranta si eviti o posibila suspendare a accesului la portalul de streaming.

Netflix este una dintre cele mai mari platforme de streaming la nivel global, iar conturi la acest serviciu sunt prezente in multe case. Cele mai multe conturi de Netflix sunt autentificate pe TV (unele au pe telecomanda buton dedicat – o forma de marketing), insa platforma este accesata si de pe smartphone, tableta sau laptop (in special de adolescenti).

Cum vezi cine foloseste contul tau de Netflix

Fiecare device conectat la contul Netflix este adaugat automat intr-o lista de dispozitive conectate. Aici vei obtine informatii despre tipul device-ului pe care contul tau este conectat, ce nume de utilizator foloseste, cand a vizionat ultima data continut video de pe platforma de streaming, locatie si adresa IP.

1. Te conectezi in contul tau Netflix de la PC, intri pe numele de utilizator, apoi in coltul din dreapta sus mergi la Account de sub pictograma user.

Netflix Account Access
Netflix Account Access

2. In Account, la Security & Privacy, click pe “Manage access and devices“.

Netflix - Manage access and devices
Netflix – Manage access and devices

3. Sub “Manage Access and Devices” ai lista cu device-urile conectate la contul tau de Netflix. Informatii ce contin: numele de utilizator conectat, tipul device-ului (TV, iPhone, model smartphone, tableta, PC), cand a vizionat ultima data, locatia aproximativa si adresa IP.

De aici se vede cine foloseste contul tau de Netflix si tot de aici, printr-un simplu click pe butonul “Sign Out” poti sa dezautentifici device-ul conectat la cont.

Cine foloseste contul tau de Netflix
Netflix Connected Devices

Cum schimbi parola Netflix si deconectezi toate dispozitivele

Daca vezi ca in lista de device-uri de mai sus sunt foarte multe pe care nu le cunosti, cel mai probabil contul tau de Netflix a ajuns la persoane pe care tu nu le-ai autorizat. In aceasta situatie este necesar sa schimbi parola Netflix si sa deconectezi toate device-urile.

1. In “Account“, click pe “Change password“.

Change Netflix Password
Change Netflix Password

2. Introduci actuala parola Netflix, apoi de doua ori noua parola. Lasi bifata optiunea “Sign out of all devices“.

Change your Netflix password

Click “Save“. Din acest moment ai o noua parola la contul tau Netflix si toate device-urile au fost deconectate.

How to » Tutoriale si Noutati IT » Cum vezi cine foloseste contul tau de Netflix si cum blochezi un utilizator

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment