GAMES : The Suffering (horror)

De la sfarsitul lunii septembrie, pe realitatea.net, incep sa apara jocuri gratuite pentru download. Super faina ideea, dar ma gandesc cat or sa reziste, daca jocurile puse la download au in jur de 1.30 GB (cum este cazul jocului horror The Suffering) iar download-ul se face direct de pe serverul realitatea.net.

games realitatea horror

Jucătorii vor avea la dispoziţie nouă niveluri terifiante pe care le pot explora. Personajul principal din jocul The Suffering este un Torque, un deţinut care a fost încarcerat pentru o crimă, deşi nu existau suficiente dovezi împotriva sa.

Acesta reuşeşte să evadeze şi va trebui să lupte pentru supravieţuire. Jucătorul are la dispoziţie mai multe tipuri de arme pe care le poate folosi împotriva inamicilor umani sau a apariţiilor groteşti din joc.

game 2 realitatea

Jocul horror The Suffering este oferit spre download gratuit. Jocul a fost lansat în anul 2004 şi distribuit de către compania Midway. Jocul nu necesita inregistrare sau serial. Este 100% gratuit.

Puteti descarca jocul gratuit de aici , dar aveti nevoie de o conexiune internet sanatoasa. Pentru a instala acest joc, este necesar sa descarcati ambele fisiere de pe site-ul realitatea.net (un executabil de 700MB si o arhiva .rar de ~ 550MB) :)

Un alt joc oferit gratuit de realitatea.net, este Action Doom 2. Mai multe detalii si download, click aici.

GAMES : The Suffering (horror)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment